|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 717> |
Автор | |
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto ne prodolzi ne se zastanuva u sredina ili do kraj ili kidaj. Изменето од Josefina_m - 22.Ноември.2007 во 21:50 |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...SEX...само тивко...има деца овде ..да не се учат на пороци!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ami malku i meze treba .... se dumav .. sto ... sto ... i ajde jajca na okototo .... malku i padezi da primenime .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВИНО ...СИ Е ВИНО...!!!ЗАКОН...ЗА ДОБАР...
|
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne idat na ovaa tema .... mu se losi koga ke procitaat rezonanca ... hahahaha... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ami kazi de ... ne ne ostavaj da se dumame ... nikoj nema da zameri.. hik ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a imam i tesko pijanstvo .... se ke ispokrsam ... i drugiot den ... site se sramat da mi kazat ... a ja o tome , pojma pojma neam ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman bre marco do tuka li ti dojdovme.
ili toa se stori kaj tebe.
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДОБРО Е..ЗНАЧИ ВО REZONANCA СЕ ПОСТАВЕНИ...
|
|
|
|
Josefina_m
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj go najde sega toa . no decata oddamna si legnaa
ostanaa onie sto ne se deca.
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..me fati ova vinovo..za malku ke tresnev glupost....i toa golema...(od mojot repertoar...znaete....)))
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |