|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 717> |
Автор | |||
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moze site sme za.
|
|||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ajde stigna taze pizzata ... dobro kako citaat italijancite pica ... koga pisuvaat pizza ... i nekako ova mi e bezobrazno ... neznam zosto ... kako bi bilo prevod na pizza ... na makedonski ???? |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
izgleda e taka i tamu i ovde.
|
|||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da de ... jas pak citanje .... ubav zbor ova zurkanje ... |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НЕМОЈТЕ САМО ДА СТЕ СЕГА ВО НЕКОЈ ЛОКАЛ..И ДА НЕ МЕ ВИКНЕТЕ..!!!PIZZA..МОЖЕ,БИЛО КАКВА...!!!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kaj go najdov ovoj nebricen .... tuuuu.... mi ja rasipa rezonancijatatatatata .... ke vidi toj ... |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe kaj go ima ova ... chadat pizzite ... chadat ... ke mi go zachadat monitorot ... |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koj e za pizza .... ??? - ova znaci sporo mrdam so ochite ... ama brzo trepkam ... |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
Josefina_m
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zosto ne najde nekoja majstorka
na zagor ku mu bese povkusna
|
|||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
Josefina_m
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
super fala sto ne pocesti i se vrati
|
|||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a da ne ste mozda za gibanici .... ima ede majstor za gibanici ... ama mimoza go jade ... so sukaloto... |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
Josefina_m
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bas zatoa ti rekov zameni go
so nesto poubavo da ni se zgolemi apetitot
kaj se sega drugite
|
|||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2324252627 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |