|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 717> |
Автор | |
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi sakala da go najdam ne e fer da
pobegne bas sega kazi kaj e da
go najdam
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МИ СЕ СПИИИИЕЕ....ПА МИ СЕ ПЛАЧЕ...!САМО НЕ СМЕАМ НА MARCO ДА МУ КАЖАМ..ЌЕ МИ КАЖЕ...,,НЕПРАВИЛНО РАЗМИСЛУВАШ".!!.А ЈАС...КОЛКУ МИСЛАМ ДА ЗНАЕ ТОЈ..АМА АЈДЕ..НА ЗДРАВЈЕ....!!!ДА ЖИВЕЕТЕ...!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ami toa ti e zagor-te-nej ... znaes kako e kaj kolite ... ima turaziranje na motorot do daske ... a rachnata krenata ... ami spusti ja rachnata ... i gas do daske .... i pravilno razmilsuvaj .... and right think's ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ova e drugarski za toa sme ovde
ja pravime rezonancata.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so ocite treba sporo da se mrda ... ama brzo da se trepka ... ova se vika skivanje ... zagor tuka e ... otide da kupi nesto za mezenje ... ne odi se nagolo .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve i stapici .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СПИЕВ..СРЕЌА ШТО БРЗО СПИЈАМ..ПА ИЗГЛЕДА ЌЕ ИМАТЕ ДРУШТВО...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde nesto i da grickame ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e rano e za spienje, de...ne zafrkavaj, za zurkanje e taman!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jozefina, fati go za rakav Zagor i vrati go nazad, nesto go snema
ne znae so ke propusti
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Josefina_m
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nagolo ili ne najdi go ti i dovedi go
ne e ubavo bez nego
|
|
Josefina_m
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj si da go razubavis drustvoto
rano e za spienje.
bas se sobravme a ti odis ne e fer.ostani ova e za tebe.
|
|
Josefina_m
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo mu kaza ne ostava za nikade sega.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |