|
Вонредни Избори во Македонија...ВЕДНАШ... |
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Автор | |
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НИКОЈПАТ нема да се решат тука проблемите..оти тие се донесени како багаж заедно со вас...
И вие вечно ќе бидете незадоволното малцинство овде..
Затоа само(во) аљбанија ви е чарето...
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Џонсон Мети“ доаѓа со 70 милиони евра Британската
компанија „Џонсон Мети“ ќе инвестира 70 милиони евра во Македонија и ќе
отвори 700 работни места во фабрика за катализатори во „Бунарџик“ . |
|
AK47
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2007 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 286 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tesko da se napolnat site ovie slobodni ekonomski zoni, barem dodeka nema investitori , neka ostavat da pasat ovci , da ima nekoja dobivka. Dobra investicija lici ova , 700 novi rabotni mesta, no koga ke pocne so rabota, posto uste niti e pocnata rabotata za izgradba na fabrikata, a taa sepak ne se gradi za 1 godina, a i sute ne e odluceno dali ke se investira tuka, posto za nekolku meseci ke dosle pak , somnitelno mi deluva |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci ja prifati mojata sugestija za cuvanjeto ovci, pa sega sakas na Bunardjik da gi pases, ke go razgledame tvoeto baranje
Изменето од moira - 22.Ноември.2007 во 16:03 |
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А дали ќе бараат и соодветен (рамковен де) овчар???.
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
AK47
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2007 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 286 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moira, ne mi e toa profesija, ke im gi ostavam na onie od Mariovo neka dojdat, i onaka tamu sami si sedat so ovcite, neka se priblizat kon centarot , kon civilizacijata, neka gi ostavat vise tie kameni kukji od 14 vek. onoj tvojot vek , kako go narekuvas, postto nasite od segasniot ''14'' vek se mnogu dobri kukji
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА да на шверцерите куќите им се добри ама на овчарите дали им се добри,додуша и оние бомбардирани села од 2001 се поправиа навистина но со парите од државата кои вие ја поткопувате секојдневно.Не ги закачај Македонските селани они не се необразовани како вашите сељаци и имаат барем трошка гордост кои вие ја немате
|
|
AK47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam bogie, iskreno da ti kazam , ne mi se veruvase deka ima takva siromastija i katastrofa vo Makedonija, koga gi gledam tie dokumentrcite vo MTV1 , katastrofa vistinska, selo so 70 starci , bez deca, kukjite vo raspagjanje, e prasuvam , koj im pomaga na bolnite tamu, se prasuvam , zosto gi rodile decata, za da koga ke ostarat da im gi zemat parite i da begat vo grad, ali bez roditelit vo grad , ne so niv ,
Najdi mi ti edno, edinstveno takvo albansko selo , edno , site se so golemi kukji, 3-4 kata, |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме изнасмеа бе алал да ти е,гледаш МТВ а,море пред 20 год такви беа сите села,е сега сељаците од вашите села се спуштиа у град и ги заменија избеглиците од Косово па ми продаваш технологија на мене. Абе знаеш ли кое е најголемо село во бивша Југославија и каде се наоѓа? |
|
AK47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bogie, ocigledno e deka ne sakas da prifakas, ne se tie dokumentarci stari ne, mnogu novi se , ali ne si gledal Tv odamna, ili pa ne si setal niz makedonija odamna, sega ne mi se seta po internet za da najdam sliki od tie sela, ali ke ti donesam , ali znam deka ke najdes nekoj drug izlez, ke reces , ne se mnogu vakvi sela, samo 10, pa jas ke ti pratam 100 , ti ke reces , dobro de , makedonija, ima 3000 sela
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе ја ти давам прост пример - најголемото село во бившо Југословенските простори е мл.Нагоричино ако не си знаел.Штета што таму шиптар неможе да преживее воздухот не им е благ
|
|
AK47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAJGOLEMOTO SELOOOOOO :):):)
SALA TI E NELI ??? |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да најголемото село денеска на балканските простори е мл.Нагоричино,пред распределбата беше Кривогаштани ама сега е прогласено за град
|
|
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Of lele so da ne prifajka more, ti treba da prifastis deka tie ebani kosovari ja zaebuvaat bezbednosta na makedoncija, na makedoncite i makedonskite albanci, tie so dojdoja so podobran vo 1999, i sega se praat deka ovaa drzava nivna bila....... So trpi samo zemjava utvrdi more i posle seri |
|
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |