|
Дали би простиле неверство? |
Внеси реплика | страница <1 23456 29> |
Автор | |
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум се нашла во ситуација да бидам изневерена...
но не верувам дека би простила, зашто ако простам, тој може да го искористи тоа и повторно да згреши... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ETE ..ISTO..!!!!PAK LI TREBA DA VI POVTORAM..!!!PA CITAJTE PODOLU STO PISUVA....IDIVIDI,PROBAJ....I NORMALNO KE SE UVERIS...!!!(EEEE SEGA ...)DOBRO?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako prostite , nikogas nema da zaboravite . Vo sekoj slucaj ste vljubeni do usi i ne rassuduvate normalno . Toa e pocetok na krajot . So sekoja naredna kavga ke i go spomnuvate toa ke i velite droljo edna i nikogas nema da zaboravite , ke ve jadi crvot dodeka ne dojdi krajot na krajot , koj sto trebalo da go stavite uste na pocetok. |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo ako mi gi dade site pari sto gi ima
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е!
Затоа, ако те изневери, заврти се и оди си! Нема фајде од простување. Крај на приказната!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
SABINA
Група Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema sansi da mu prostam ako me izneveri
|
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke mu prostam , ako toj mi prosti za korpata sto ke ja dobie . Pa posle neka se sveri koga ke bidam so drug, what goes around comes around ..
|
|
strurcence
Сениор Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum doziveala do sega nekoj da me prevari, no megutoa dali bi prostila zavisi od izkrenosta i kaenjeto
|
|
Сега знам дека нисто незнам!
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne bi zosto doverbata zasekogas bi bila izgubena.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se nadevam od prstenot sto i go dade ke i pozeleni prstot
Se nadevam koga si vo krevet so nea mislis na mene Nikogas ne posakuvam loso no ne ti posakuvam dobro mozes li da kazes od oganot sto te gori? Te boli li koga znaes deka poveke me nema koga ke prestane, ke go gledas mojot lik nasekade Ti odbra da zavrsi vaka Jas bev posledna sto doznav Ti znaese tocno sto ke napravis Ne kazuvaj deka ednostavno si zalutal po patot Taa mozebi ti veruva no jas nikogas nema, nikogas poveke. Kelly Clarkson "Never Again" - ete taka bi zavrsilo neverstvoto . Изменето од Mishell_G - 24.Ноември.2007 во 13:00 |
|
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a od kaj si tolku sigurna |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
/
Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 04:29 |
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да. На Прочка.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma kakvo prostuvanje!!Na lomaca ,odma,pod hitno!!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |