|
Кочани |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo Kocani imam prva bratuceda ... taka da imav moznost da bidam ne edna svadba ... i toa mi ostana vo sekavanje ... se vleguva .. i odma na oro ... pa se igra oro ... vecera i oro ... pa pak oro ... se so oro ... i so oro zavrsuva ... vo bitola ... pocnuvame kako konzuli ... pa so pulenje i merkanje ... pa se pojacuva tempoto ... i na kraj najjako ... i zetot veli: ufff ... imalo kraj svadbava ... a vo kocani ... non stop isto tempo ... mnogu tekst ... a nisto ne kazav .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку нема врска фалењево, ама ај нека пројде. Aј додека сум добро расположен да пуштам неколку убавли слики од Кочани. Најубавата слика од вештачкото езеро над Кочани!!! Црквата Св. Ѓорѓи Најубавата панорама на Кочани!!! Споменикот над градот, ехх спомени алкохоличарско-пубертетлиски :) Инаку дел од месинганите скулптури се украдени, ако не и сите, за жал. Пругата по која Воткамикс сака да патува Рели на Пониква Авторот со својот град за крај |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slikite se ubavi, ama ti si odvean od viorot
|
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За сликите ќе пренесам на Мики дека и тука има луѓе на кои им се допаѓаат.
И фала за комплиментот |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heheheh ok samo ne go svajkajte kako navreda, bravo za slikarceto, a i bravo za slikata vibriram zakon si
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go sakam kochani, mnogu pati imam izleguvano tamu, i imam edna mnoogu dobra drugarka od tamu, epten e super
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постилајте црвенио тепих ,,,, ИДАМ ПОРУЧОК!!!!
|
|
car's freack
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj ke i javam na Fima i na nejnata komsika, zabravih i imeto, da go spremat tepiho
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а поради оризовите полиња имаш впечаток дека си или во вијетнам или камбоџа
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da!....ushte kambodjanki falat...so onie nivni konusni kapi...i nekoe rashtrkano kambodjansko prase...naokolu ...na suvoto...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па и мене ми е чудно тоа!!! Во суштина кочанчани се толку интелегентни што нив и не им требаат семафори ама мораа да стават заради посетителите!!! |
|
car's freack
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum od Kocani, pa vaka grad na geotermalnata voda i orizot, ( Marsal, orizovite nasadi se nadvor od gradot , ne se vo gradot), najcist grad vo Makedonija, najubavi devojki(hahah) i se naj naj
KOcani kocani gradce milooooooo |
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо хахаха??? Вистана е тоа !!! Јас кога ке си одам во Кочани како да сум ошол на избор за мис универзум!!! Си седиш во кафич а пред тебе кастинг |
|
car's freack
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакав да внесам една добра слика ама е премногу голема 934кб така да не мојт да се внесит!!!
Сепак ке морате да одите и да го видите сами Вештачкото езеро Гратче!!! |
|
car's freack
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |