|
Антиперспирант? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Јули.2007 во 00:30 |
Користите ли воопшто? Каков? Кој е најефикасниот што сте го имале? Верувате ли на теориите дека може да предизвика рак на лимфните јазли или дојката?
|
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno moze da predizvika komplikacii(zapusuvanje na zlezdite i dr.)
pogotovo kaj mladite devojki vo pubertet. Go upotrebuvam koga moram,no ne cesto poradi toa sto nemam golema potreba podobro mi e da vlezam pod tus. Vo posledno vreme Nivea Pearl eptem e nezen. |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најубав е мирисот на чисто, па затоа под туш. По туширањето Rexona stick.
|
|
|
|
Професорот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лејди спик стик-гелот е подобар
|
|
Вера
Морал Родољубие Одговорност |
|
AlisaMM
Нов член Регистриран: 17.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рексона и лејди спид стик
|
|
Alisa
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на рексона ми прават иритации, исто и на лејди спид стик
најдобри ми се Нивеа а најефикасно е да си ставите ботокс инекција под пазува, нема да се потите (ама па тоа не е здраво) |
|
renesansa
Група Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi menuvam dezedoransite, koristam samo na poznati kuki, Nivea, lejdi spid stik-gel,rexona, dezedoransite na avon...
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekako deka koristam iako mnogu se nerviram bidejki site sodrzhat soedinenija na aluminium vo sebe, koj spored nekoi studii e prichinata za kancerogeni zaboluvanja na dojkata. Porano non stop go chitav sostavot i vo site ima takvi supstancii, taka da vekje ne se zamaram so toa. Posledniot shto go kupiv e Fa so jogurt i ne e losh.
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
eutanazia
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Редовно користам антиперспиранти најзадоволна сум од nivea energy
fresh неостава траги на облеката само треба некоја минута да се
исуши всушност тоа важи за сите.А без алуминиум до сега јас што знам е
само женски nivea FRESH 24h
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас го користам тој (Fruity Splash). Супер е и веќе немам никакви проблеми...
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
onie stikovi na koi pishuva deka sozdrhat aluminium hlorohidrat se opasni za koristenje i voopshto ne treba da se upotrebuvaat.
za zal najgolem broj od proizvodite go sodrzhat i toa onie poskapite i poreklamiranie: dove, fa, od avon, rexona i ushte mnogu drugi... |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред некое време имав проблем изгледа со жлездите под пазувите, поточно имав поткожен оток, прилично голем кој ужасно болеше, кога бев на доктор отокот веќе беше помал и ми кажаа дека е најверојатно е последица од користење антиперспиранти и стикови. Едно време морав да престанам со употреба, но сега користам антиперспирант од Нивеа (со голема претпазливост) и не
можам да се пожалам, така да сум многу задоволна и од ефикасноста и од тоа што се безбедни за користење. |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam potreba od antirespirant...a nekogas(mnogu retko) stavam talk za telo
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
REXONATA MI E NA PRVO MESTO,SAMO VO POSLEDNO VREME MI E NEKAKO ZDOSADENA PA SAKAM DA JA SMENAM.BAS SAKAM DA JA PROBAM NOVATA NIVEA,VIKAAT DOBRA E,A I ONAKA NIVEATA MI SE SVIGA.
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |