|
Дали ви значат модните брендови? |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако речам ,,не би сакал да носам добра марка ,, не би бил искрен ..........така да........
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од beleg - 24.Ноември.2007 во 00:44 |
|
|
|
girl
Група Регистриран: 01.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site sakat da nosat marka ama se zavisi od uslovite kolko im dozvoluva zebot
|
|
I'm the BEST!
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marka si e marka. Jas bi kupila i marka i da ne e. Iako sega poveke nosam marka
Изменето од sexyemma - 03.Ноември.2006 во 19:14 |
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
Miyoko
Нов член Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не дека не сакам некогаш да се почастам со облека/накит/ташна од некој познат дизајнер .. но, се зависи од тоа колкав ми е буџетот :)
Не се занесувам по такви прескапи работи, и не ми игра голема улога дали е од Гучи или не. Најчесто купувам од бутичиња (не мора да се многу познати), а имам по некое крпче и од тезгите. |
|
emi$
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakov moden trend so mi se fati toa obalakam inaku sportski tip sum |
|
... only God can judge me ....
|
|
LIPS
Група Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na koj ne mu znacat samo nemozeme da si dovzolime da kupuvame se sto ke posakame. Imam parcinja koi se poznati marki, ama imam i obicni, a i ednite i drugite gi nosam ednakvo
|
|
emily_sk
Нов член Регистриран: 03.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi znacat modnite brendovi i sekoja ces na dokazanite kreatori. Im se voskituvam na sekoe nivno parce obleka no imam i mnogu raboti koi voopsto ne se brendirani
|
|
renesansa
Група Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Modnite brendovi ne gi sledam slepo.Go koristam samo ona od niv, sto mi odgovara na mojata nadvoresnost
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ми значат и не ми значат... Имам и "безимена" облека, ама 80% од случаите навистина марката гарантира и малку подобар квалитет. Во Македонија не мора да значи, затоа што многу од марките се фалсификати, а има и домашни фирми што имаат убави и квалитетни работи. Мене идеалното решение ми е облека од убава марка, но на намаление .
|
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми значеа....И сеуште гледам да купам брендирана облека ама за жал сега сум голем скептик кога се во прашање брендовите бидејќи сите почнаа да работат во Кина поради евтината работна рака!
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, сите работат во Кина, ама тоа не значи дека квалитетот на едни Најк патики правени во кина и на патики од кинеска продавничка е исти. Големите фирми имаат многу повеќе контрола - каков е материјалот, каква е изработката, итн. И во Македонија се шие облека за големи странски имиња (прошетај по Штип или Струмица) и квалитетот им е навистина различен од тој на производите наменети за македонскиот пазар. |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, vo shtip se shieja koshuli za HUGO BOSS! posle hi prodavaat vo evropskite zemji za 300 evra, i ke mi kazuva nekoj marka nosel, kvalitet, nema greshka
ili diesel i energie tuka sho se pravat ova kremcive deka mnogu se doterani, od shutka gi kupile, a tie sho gi kupile od butik se zafrknale, oti nosat prodavachite roba od turcija koja tamu ne se prodala i ja sh*tkaat ovde...se e toa falsifikat ili odamna odminata moda... edna tashna na primer DIOR ovde se prodava za 200 evra a vsuhnost taa (originalot) chini 800 evra, a lugevo mislat deka kupuvaat original i davaat 200 evra za dobra kopija napravena vo kina...razmislete dobro shto ke kupite naredniot pat... |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама ич не ме засега дали на тоа што го купувам се потпишал таму некој чудак, ако ми се допаѓа сигурно ќе го купам без разлика дали е или не е некаква си марка.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |