![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 286287288289290 525> |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не бев јас |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Недвосмисленост |
|
|
|
![]() |
|
Провокација |
|
|
|
![]() |
|
По дождот |
|
|
|
![]() |
|
Лавиринт |
|
|
|
![]() |
|
I činim pravu stvar (ne spominjem te ja)
Jezik pregrizem da ne bi opsovao Ovaj život što ga dijelim napola I kada poželim te ja Jezik pregrizem da ne bi opsovao Ovaj život što ga dijelim napola |
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
OPET SRECU NISMO NASLI...
OD NAS DVOJE KOM JE TEZE....
MISO KOVAC.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
сречо моја где си сада
помоч твоја мени треба
да ми буде лепа млада
да ме воли све до неба
.................
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Зошто ми, зошто остана
кошула недоткаена кошула ми беше даровна Рацин |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ВИДИШ САДА КАКО ЈЕ ТО
КАД СИ ОСТАВЉЕН
ЈЕР НА ТУЏОЈ КОЖИ БОЛ НЕ БОЛИ
ВИДИШ САДА КАКО ЈЕ ТО
КАД СИ ПРЕВАРЕН
НЕСРЕЧАН КО ЗАЧАРАН
И РАЗОЧАРАН
..........
УКРАДЕН НЕДА
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
.........
оваква љубав само тражи више
зна да црно нам се пише
суза сузу не брише
јер ја са тобом живим ал не уживам
шта је среча и не памтим
лако о нама слажем другима
ал како срце да преварим
...............
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
vezden me prati kako senka
mojata slatka Irenka
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Varaj, varaj, varalice
znam ti osmijeh, poznam lice mene neces prevariti bjezi, bjezi, kukavice |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
there are nine million bicycles in Beijing
that's a fact,it's a thing we can't deny like the fact that i will love you till i die... ![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 286287288289290 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |