IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите заедно, сите за едно
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите заедно, сите за едно

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 124125126127128 716>
Автор
Порака
T-E-T-E Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:40
Originally posted by la fille la fille напиша:

ne, ne parfem, alergicna sum na nekoi parfemiболен

Casa za kafe i filter kafe normalnoголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
jas pa parfemi obozavam..prvo nesto na sabajle..se se izbanjam i slakam parfemзадоволство
raka shto dava ne se sushi
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:41
lele ama pcueteизненадувањеизненадување
ko tetin mi ste stanaleплазење
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:41
Originally posted by T-E-T-E T-E-T-E напиша:

ne, ne parfem, alergicna sum na nekoi parfemiболен

Casa za kafe i filter kafe normalnoголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
jas pa parfemi obozavam..prvo nesto na sabajle..se se izbanjam i slakam parfemзадоволство
gje si klonu mojjjjjjjjjjjзадоволство....i toa kolku so moze povekje da se stavi....трепкање
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:42

lele ama pcueteизненадувањеизненадување
ko tetin mi ste stanaleплазење
ami jebi ga.........плазење
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:42
a be i jas sakam, ama koga ne gi podnesuvam site, sto da pravam.
Ako sakas da me ubies, stavi na sebe ili spricni vo blizina na mene parfem sto ne go podnesuvam i vednas pagam vo komaболен
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:42
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

i ke im dades dzeparac ako trebaзадоволство

po 25 evra, standardголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаi normalno ocekuvam kusur da mi vratat i podarok da mi donesatголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
cekas parfem od 50 evra????????голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
ma nie ko klonirani..se isto odgovarameголема%20насмевка
zaboravi da dopises vo nase ime....jebi ga....голема%20насмевка
go ostaviv na klonot..jebi gaголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:43

Ako sakas da me ubies, stavi na sebe ili spricni vo blizina na mene parfem sto ne go podnesuvam i vednas pagam vo komaболен
pa kje im pises na livce kakov da ti kupat pa ti....среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:44
ili neka si povtoruvaat cel pat...pr. escada, escada, escada...hehheheheh
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:44

amo poracaj od toj sto go sakas de..i jas ima nekoi koi ne gi sakam..poison na primer..ama opium..mmmmomilen mi e..ili flor tu flor od nina riciзадоволство
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:44
pa...momentalno ne mi treba parfem...deckoto mi kupi...i normalno, ne go pogodiгазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењеda ne mu treba na nekoj parfem....eftino go sh*tkamгазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:45

pa kje im pises na livce kakov da ti kupat pa ti....среќа
jebi ga ..klone&gcy;&acy;&zcy;&iecy;&njcy;&iecy;%20&ocy;&dcy;%20&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:46

amo poracaj od toj sto go sakas de..i jas ima nekoi koi ne gi sakam..poison na primer..ama opium..mmmmomilen mi e..ili flor tu flor od nina riciзадоволство
uffffffff...ja go sakam sanelot 5, mosusot, na dior pure poison eliksir, knowing na este lauder.........samo da ne se ovosni so nekoj miris na tikva i slicno...sto e mozno pojak da e....задоволство
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:46

pa...momentalno ne mi treba parfem...deckoto mi kupi...i normalno, ne go pogodiгазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењеda ne mu treba na nekoj parfem....eftino go sh*tkamгазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
.....tapkarosгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:46

pa...momentalno ne mi treba parfem...deckoto mi kupi...i normalno, ne go pogodiгазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењеda ne mu treba na nekoj parfem....eftino go sh*tkamгазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
kazi kakov e...???
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 124125126127128 716>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.