IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите заедно, сите за едно
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите заедно, сите за едно

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 121122123124125 716>
Автор
Порака
T-E-T-E Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:19
намигнување
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

Originally posted by T-E-T-E T-E-T-E напиша:

ma pusev karelija..samo pocnav da kaslam od niv...a pred toa marlboro..ama jaki se upm..koga procitav kolku nnikotin i katran imaat...se otkazav
hehhehehe...lelel tete i ja s pusev marlboro, pa karelija..........
sega sme na ultraзадоволство
raka shto dava ne se sushi
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:19

Originally posted by la fille la fille напиша:

Natka gi otkaza cigarite pred 2-3 dena, a jas pred 10 godiniголема%20насмевка
aj ne z4ezaj...zar pusese pred 10 godini???????????изненадување
hehhee..pocnala od 10 godini da pusiгазење%20од%20смеење

hahahhah, ama oti bila togas mnogu zrela pa gi otkazala.....газење%20од%20смеење
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:20
Jas veke i zabraniv kaj mene doma da pali cigaraголема%20насмевкаголема%20насмевкаsamo na balkon, a ne znam bas dali ke saka da stoi 5 minuti na ladnoголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаmnogu sum losa neliголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Da Lili, kako tinejdzerka bev golem ljubitel na cigarite, posle toa edna drugarka me predizvika, mi rece deka nemam hrabrost da gi otkazam i jas za inaet gi otkazavголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:21

Jas veke i zabraniv kaj mene doma da pali cigaraголема%20насмевкаголема%20насмевкаsamo na balkon, a ne znam bas dali ke saka da stoi 5 minuti na ladnoголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаmnogu sum losa neliголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Da Lili, kako tinejdzerka bev golem ljubitel na cigarite, posle toa edna drugarka me predizvika, mi rece deka nemam hrabrost da gi otkazam i jas za inaet gi otkazavголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
eh inaetot cuda pravi....a za tie zabrani, molim te ne mi spomnuvaj...alergicna sum.....лутина
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:22
luto mace...kako ne ti e zal...na balkon,po ova vreme...sega znam zosto Nate gi ostavi cigarite...neli pred 2-3 dena ti bese na gosti?плазење
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:22
haha, mora ostro голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаjas i na cimerot ne mu dozvoluvam da pusi vnatreголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:23
koga nesto e zabraneto...ufff...znam koga idev u nju jork...cel den bez niedna cigara..ke popizdevлутина
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:23
haha, bese teto, ama pred toa gi otkaza onaголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:24

haha, mora ostro голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаjas i na cimerot ne mu dozvoluvam da pusi vnatreголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
cimerot drzi go pod jorgan..i sam ke se otkazeгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:24

koga nesto e zabraneto...ufff...znam koga idev u nju jork...cel den bez niedna cigara..ke popizdevлутина
neli tete, nesto koa ti se brani, a ti tuka pa tuka....голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:25
togas mislam deka po dve naednas bi zapalila
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:25
jas mislam od so maz mi celo vreme mi zbori za cigarite, ne mozam da gi otkazam...тага
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:26

cimerot drzi go pod jorgan..i sam ke se otkazeгазење%20од%20смеење

edniot cimer mi e brat, a drugiot bratuced, ima drugi sto ke gi drzat pod kontrolaнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:26

jas mislam od so maz mi celo vreme mi zbori za cigarite, ne mozam da gi otkazam...тага
mazot ti ne pusi?збунетост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 121122123124125 716>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,445 секунди.