|
ВАШЕТО ДЕТЕ ДА УЧИ ИСТОРИЈА НА РЕЛИГИИ |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | ||
Секташ
Група Регистриран: 28.Октомври.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А кога беше ти 1ва. |
||
.......Тој е челник на назаретската секта. Дела 24:5
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пред 5 или 6 години. |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Lolita
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas bas bi sakala da se uci vo skolite veronauka ili istorija na religii
sramota e se kazuvame pravoslaven narod, a garantiram deka 90% od makedoncive ja nemaat procitano biblijata. I jas ne sum isklucok
|
||
Your sweetest nightmare
|
||
medeno
Група Регистриран: 16.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Biblijata bi trebalo da ja procitas doma! Toa se pravi za pravino odgajuvanje na decata, na semejstvata, da mozat da si go zasnovuvaat veruvanjeto vo nesto!
Jas licno 2 pati sum go procitalo k*r'anot na makedonski i ednas na Bosanski....i sum procitala golem broj na knigi od Islamska literatura....taka me vopitale doma, a megu drugoto taa bila voljata na Allah dz sh jas da bidam negov vernik!
Covek ako traga po vistinata ne sekogas moze da ja ajde vo obrazovanieto, toa covek treba da go bara SAM!
pozdravce
|
||
Neka tvoi koraci ostavjaju iskrenih trag stazama vjerom,neka u dusi ti vlada vjecni mir i zadovoljstvo,a u srce ti gori sjaj vjecnom radosti i sreci...Neka Vozviseni je uvjek uz nama-Amin Allah!
|
||
dolnodupenka
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 156 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
decata treba da si ja trosat energijata za prakticni raboti,
a ne za glupostite od raznite religii! |
||
medeno
Група Регистриран: 16.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za kakvi gluposti zbruvas???
|
||
Neka tvoi koraci ostavjaju iskrenih trag stazama vjerom,neka u dusi ti vlada vjecni mir i zadovoljstvo,a u srce ti gori sjaj vjecnom radosti i sreci...Neka Vozviseni je uvjek uz nama-Amin Allah!
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
brigite
Група Регистриран: 16.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da, sakam da uci, religijata e ubavo da se izucuva, sekoja religija gi uci svoite vernici na dobri dela i ubavi raboti, od sekoja religija covek moze da nauci mnogu za zivotot i za sebe...mene licno me fascinira Budizmot.... |
||
Секташ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова ти држи место.Се сложувам со тебе медо.
|
||
|
||
Секташ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако предава некој поп,пак нема децата да ја знаат библијата.Зашто ретко кој поп ја има прочитано.Ама затоа децата ќе бидат експерти за житија на светците и за куќни слави.
ПОздрав.
|
||
|
||
medeno
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Milo mi e sto najposle za nesto se slozivme
|
||
|
||
Секташ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема зашто да не биде така.За тоа што мислам дека си во право,ќе се сложам и ако треба и ќе те пофалам.
За ова си потполно во право,верата треба да се негува во семејството.
Поздрав.
|
||
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што е убаво човек да ве чита вака пријателски расположени.
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prosto neverojatno, a?
|
||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |