|
Вреди ли да се проба? |
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Автор | |||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Некогаш вредело од физички побуди, но мислам дека веќе не вреди.
|
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Баш мислам спротивното. Не од физички побуди се смируваме со личноста што ја љубиме
|
|||
Veni Vidi Vici
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
neznam na sto se misli dali vredi da se proba?????
ako mislite na nekoj ili nekoja??? da vredi da se proba zatoa sto ako ne probas nema da znaes kako e??????
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
КАКО МИСЛИШ....!?..ШТО ТРЕБА ДА ПРАВИМЕ???
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не е прашање што треба да правите, туку што би направиле.
Ако има љубов во вашето срце за таа личност и после 6 месеци би се обиделе повторно во врска со таа личност.
Поточно, некои од нас би дале втора шанса, бидејќи некои луѓе ја заслужуваат. Некои од вас не би ни помислиле да се обидат повторно, поради Х причини.
Прашањето е - кој во која група припаѓа?
|
|||
Veni Vidi Vici
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ако 6 месеци сум била разделена со него, нема ни да помислам да се смирам. Зашто? просто и едноставно-ако сум го сакала сеуште ке сум се смирела порано, немало да чекам 6 месеци, тоа се вика чекање да ти дојде јајцето на газот. а кој заслужува ке си добие она што заслужува.
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....НЕ ЗНАМ..ИЗГЛЕДА ВО НИКОЈА...!!!ШТО ТРЕБА... ДА ТРЧАМ ПО НЕА..ПОСЛЕ ТОА ПО НИВ...ТАКА....?ЉУБОВТА ГОРИ ..ПРЕГОРУВА ....И ЗГАСНУВА....!!!АКО ОСТАНЕ НЕКОЈА ИСКРА КАЈ СЕБЕ...ПОВТОРНО МОЖЕ ДА ПЛАМНЕ....!!!
|
|||
|
|||
brigite
Група Регистриран: 16.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sum bila vo situacija koga sum dala vtora sansa.....sega da sum so ovoj pamet nema toa da go napravam....toa sto se skrsilo i da go zalepis ke se poznava.....ne bi dala vtora sansa |
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bevme zaedno pred 5-6 godini, i togas se slucija raboti koi kako sto velam jas"moraa da bidat taka", jas imav vrska od 3 godini,toj imase po nesto...ali poslednite 2-3 godini ne ni komunicirav zosto kominukacijata so nego mi nosese problemi vo togasnata vrska. Raskinav so bivsiot, i osle toa se slucija mnogu koincidencii koi ne mozev da ne gi zaprimetam deka mi kazuvaat nesto. Godina ipol sum vo vrskava sega i mu blagodaram sto toj mi ja dade ovaa sansa!
|
|||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НЕ МОЖАМ НА СИТЕ ПОСЕБНО ДА ВИ РЕПЛИЦИРАМ...АМА ПО СЕ ИЗГЛЕДА ТРЕБА ЧАСОВИ ДА ВИ ДРЖАМ...ИНАКУ..ТЕШКО БИ СЕ СНАШЛЕ ВО ОВАА ЏУНГЛА....!ОСНОВНО:ИМАЈТЕ ДОСТОИНСТВО..И СОПСТВЕНО ЈАС....!!!НЕ СЕ ВРТЕТЕ НАЗАД..МА КОЛКУ И ДА Е БОЛНО..!!!
|
|||
|
|||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vredi li da se proba? Pa vaka pred da se prekrati nekoja vrska dolgo i seriozno sednuvame da razmislime dali treba da go napravime toj cekor (barem taka bi trebalo da bide a ne da se donesuvaat izbrzani odluki). E sega koga veke tasot nateznal natamu da ja prekratime vrskata poradi mnogubrojni pricini, toa e toa. KRAJ NA PRIKASKATA.. Veruvam vo vtori sansi no koga stanuva zbor za zivotot, a koga stanuva zbor za vrska - koga ke se skrsi lebot ne se lepi. Zatoa kolku i da e tesko prodolzete napred bez da se zavrtuvate.
|
|||
Diki
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dali da mu dadam 2-sansa? eh tesko pitanje, barem spored mene. odgovor-Neznam-.
|
|||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
/
Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 04:26 |
|||
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |