|
Иван од Куманово |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | ||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa e poznata rabota ... kaj ludjeto ima placebo efekt ... misli deka pie nesto i se lechi ... ne sum pobornik na ovoj nachin na lechenje ... no isto taka i sum protiv klasicnata medicina ... samo kolku lekovi se koristeni ... denes vo svetot zabraneti ... a kaj nas seuste se koristat ... milijardi se potroseni za lekovite .... uste povke milijardi se potroseni za lechenje od stetata na tie lekovi ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
loptica
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve...jas minatata godina bev kaj Ivan...bev tri pati.
Cvrsto veruvav deka pomoga zosto mojata kosivk aod koga bese kaj nego vise ne nosi naocari. Na mene na primer ne mi pomogna...mozebi mi bese podobro eden mesec, ama posle uste povise mi se slosi sostojbata. Ne znam sto da kazam..verovatno na nekoj moze da mu pomogne, ama na nekoj i ne. |
||
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ija nosam naocari moze i mene da mi pomogne
ili pa moze samoe procuen a niso ne pomaga po so narodot e ovca i takvi luge se javuvaat cesto i sekoj znae po nekoj |
||
speed
|
||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=loptica]Eve...jas minatata godina bev kaj Ivan...bev tri pati.
Cvrsto veruvav deka pomoga zosto mojata kosivk aod koga bese kaj nego vise ne nosi naocari. Na mene na primer ne mi pomogna...mozebi mi bese podobro eden mesec, ama posle uste povise mi se slosi sostojbata. Ne znam sto da kazam..verovatno na nekoj moze da mu pomogne, ama na nekoj i ne. A SO TI FALI NA TEBE? |
||
speed
|
||
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imas pravo pravat reklama na prevarantot treba da se izbrise temata pod itno od vakvi doktori bi trebalo da se zatvorat bolnicite a personalot da odi na ulica.koj uste moze da veruva vo vakvi gluposti.
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eden doktor vo Bitola ... poveke pati imam pisuvano za toa ... ama ajde pak ... da ja ponovime lekcijata .. prvo i osnovno ... nekoj ako odi na bajac ... znaci ima maka ... a toa znaci 100 % pogodok ... taka nekoj doktor pogadjal ... dali ke dobijat masko ili zensko dete ... znaci verojatnosta e 50 % ... i ke mu kazel na ludjeto .... 1. ako pogodel ... site vikale - fala doktore ... ni pogodi alal da ti e !!! 2. ako pogresil ... nekoj ke si kaze ... ne e vazno sto e ... da e zdravo i zivo ... i ne se buni ... 3. ako pogresil ... a reagira covek ... i koga ke otide kaj doktorot .... toj ja vikal sestrata ... a taa so tetratkata ... i citaat vo nea ... doktorot stvarno pogodil !!! kako? koga ke i kaze na sestrata: sestro pisi masko e ... taa vo tetratkata obratno .. pisuva zensko e ... i taka ... dokolku nekoj se pozali ... znaci doktorot zgresil ... ama vo tetratkata napisano obratno ... znaci doktorot pogodil ... i taka si ostanalo deka toj "znae" ... Taka i so Ivan i ostanati ... tesko na toj sto kamenot ke mu gi fati nozete ... samo so pomin da e ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе каков Иван, какви бакрачи! Не се занесувајте со бабини деветини. Ако нешто ви фали, одете си на лекар. Па, ако и тогаш не ви помогнат, сменете го начинот на живеење.
Има алтернатива за се, само луѓето го сакаат пократкиот пат.
Кога не ви е добро, не ви текнало да ја смените исхраната? Или да почнете да спиете редовно по 8 саати на ден? Да престанете да пиете алкохол? Или цигарите да ги оставите?
Аман со тие јасновидци, бајачи и не знам веќе како уште се викаат во име на Бога! Не ги поддржувајте тие преваранти што заработуваат на сметка на болни и несреќни, па уште и Бог го мешаат во приказната!
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu dobar post ... vistinit e celosno ... no mesto da vodime smetka za sebe ... zboruvame deka pusenjeto e stetno ... i pak se pusi ... toa sme ... malku sme ludjeto dvolicni ... za kolata ... vodime smetka kakvo maslo ke turime ... kakov benzin ... dali ima voda ... ili antifriz ... dali ima glicerin za kochenje .. za nas ??? nisto !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
spored mene pojavata na vakvi lugje e samo signal ili znak deka nesto mnogu treba da promenime kaj sebe.......ako pojdeme od faktot sto sekoj covecki organizam e tolku sovrsen, sto vo sebe sodrzi programa za samoisceluvanje, a denes retko koj moze da izdrzi bez lekar ili bez bioenergeticar, sto znaci , se dodeka ne se svestime deka vo nas e problemot i vo nas e resenieto, ke davame pari i po lekari i po bajaci i po bioenergeticari .........samo nie lugjeto sme mrzlivi da rabotime na sebe, polesno ni e da barame drug da ni gi resi problemite, otkolku sami da se pomacime.
Ako se pojavil Ivan, sstom tolku lugje odat kaj nego, zanci ima potreba od lugje kako nego, ke se pojavi i drug kako nego , i tret, se dodeka ne si go stavime prstot na celo......
|
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zdravo kristin, mnogu ubavo gi kaza rabotite ... dokolku ova se primeni svetot ke izgleda mnogu poinakov ... kaj tebe imas "ljubov i svetlina"... kaj mene "pravilna rezonanca - zdravje i uspeh" ... svetot bi bil neogranichena ljubov, svetlina ... harmonija ... zdravje i uspeh !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaete sto i dvata posta se super napisani.
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ami pisuvame devojche ... kako e organizirano naseto zdravstvo ... po specijalnosti ... i na kraj doktorite ne gledaat prvo covek ... nitu telo ... tuku gledaat organ ... sekoj si go gleda svojot del od organot ... taka da se izgubi celinata ... a covekot ne e samo telo ... ne e samo dusa ... ne jadi samo hrana (ajvar) ... tuku mu treba i dusevna hrana ... plus ako se zeme vo obzir arogantnosta na nekoi doktori ... ispadja deka nie ludjeto sme zaradi niv ... a ne tie zaradi nas ... taka da ostava prostor za se i sesto ... sigurno ivan znae deka za nego pisuvame ... so negovite sposobnosti ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дај боже да е така. Доколку е така на Иван бог уште повеќе да му помага. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |