|
ВАУ-Бидете и на работа во стил |
Внеси реплика | страница <1 56789 20> |
Автор | |||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i jas mislam deka za na rabota treba poklasicno da se oblekuva,nemora da se bide strogo u kostum ama nekoja kombinacija moze! |
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
пааа...јас порано ич не носев фармерки ама сега правам конбинација добар каиш на фармерка кошулка и сако и добра марама...најугодно и најубаво ми е така
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
emilija 90
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
M*A*C*A
Група Регистриран: 15.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zavisi kakva e rabotata i kakov e stilot na oblekuvanje jas ne obozavam i ne nosam klasika barem za sega
|
|||
Mislam,znaci postojam
|
|||
WOFY
Нов член Регистриран: 02.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Definitivno klasicno , a za onie koj ne patat od toa parcinjata obleka da im bidat brendirani, najdobra varijanta e , simni od internet odredena kreacija ili od spisanie, kupi matrijal i na sienje, navistina e po evtino i za mali pari mozes da bides u trend. Zatoa sto navistina se preteruva so cenite, bas vo najnovata Tea gledam nekoi ceni od 3000 - 4000 den za edna suknja koja ke te cini ako ja sosies okolu 500 den. Za alka cena 3000 den, ova se ceni za nekoj so epten dlabok dzeb. Ednas mesecno mozebi mozes da si dozvolis da kupis takvo parce obleka so visoka cena, ama ja konkretno ne bi, za tie pari ke se obleces od glava do peti, a ne samo edno partalce da kupis.
|
|||
JuSt GiRl
Нов член Регистриран: 21.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas sum studentka... I imam uniforma.... |
|||
Fairy tales don't always have a happy ending do they!?
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас секогаш сум во СТИЛ на работа
Изменето од Boogie - 21.Ноември.2007 во 17:18 |
|||
renesansa
Група Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se oblekuvam sprema momentalnoto raspolozenie..
Ponekogas sportski, ponekogas klasika, a i kombinirano od 2ta stila po nekoj detalj moze da se zeme!Se zavisi kako ke se cuvstvuvam....
|
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mojata rabota od mene bara klasika "Elegancija vo dvizenje".....
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
кај мене како што реков само пијам кафе облечена по мој вкус наутро..потоа сум во униформа но зимно време преовладуваат ролки, кошули, класични панталони, со добар каиш и ланче во тон што доаѓаат до израз повеке и се е комбинација со висока штикла...додека па во летната сезони истотака носам кошули (нормално сега со кратки ракави) мојата омилена е бела малце во морнарски стил со каиш на средината оди, но многу често носам и фустанчиња. кога носам маица да речам поспортски и таа сепак не е доволно спортска за некого, значи спортското за мене мора да е и елегантно, нема патики (освен за трчање и спорт) .
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
`HI!
polesno se disheeeeeeeeeeeee, Vo zdravo telo sportski duh. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мислиш: Во спортско тело - здрав дух! Или не беше така...Ај да ја прашаме баба Нада! |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ааа за на ворк кај мене у студио носам фармерки и ми се гледа цел грб истетовиран и ич не ми е гајле + ми мава клима и не ми е ладно али се подоблекуем ко ке ми дое странка да не ја исплашам
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kakov, stil koga institucijata si ima svoj propis sa izgled na vrabotenite? |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Внеси реплика | страница <1 56789 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |