![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 285286287288289 525> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZABUCELE SUMI
ZGRMELE I GORI LELE MOJA MLADOST KAJ SI,STO SE STORI KOJ LI MLADOST, TEBE MI TE ZEMA VO VODA KO KAMEN PROPADNA,TE SNEMA KAMEN STO E KAMEN VO VODA SE KLATI MOJATA SAL MLADOST NEMA DA SE VRATI... |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
још ти на лицу пише чија си....
![]() |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
And maybe someday we will meet
And maybe talk and not just speak Don't buy the promises 'cause There are no promises I keep, and my reflection troubles me so here I go... I'm not calling for a second chance, I'm screaming at the top of my voice, Give me reason, but don't give me choice, Cos I'll just make the same mistake again ... |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
I don't know what you're looking for
you haven't found it baby that's for sure . |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
a ti ni na pamet nisi pala mi
kad sam noci lude trosio na njih
a ti ni na pamet nisi pala mi
a jedina si vredela od svih....!!!!!!!!
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
You're gonna make your fortune by and by
But if you lose, don't ask no questions why The only game you know is Do or Die Ah-ha-ha Hard to understand What a hell of a man This cat of the slum Had a mind, wasn't dumb But a weakness was shown 'Cause his hustle was wrong His mind was his own But the man lived alone |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Разминување |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Nema pravila
Tu nema pameti Kad nastupi tišina Mi smo dvoje ljudi što se ne mogu razumjeti I činim pravu stvar (ne spominjem te ja) Jezik pregrizem da ne bi opsovao Ovaj život što ga dijelim napola I kada poželim ja Jezik pregrizem da ne bi opsovao Ovaj život što ga dijelim napola i pak...Giboni.. |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Заборави |
|
|
|
![]() |
|
Недореченост |
|
|
|
![]() |
|
Мапа отисок од твоите усни, во очите отсјај на твојот копнеж. Околу мене траги од сокриените погледи, премолчени зборови и очигледен трепет на придушена воздишка. Исцртани линии возбуда од твоите допири. Телово е мапа на сокриена страст |
|
|
|
![]() |
|
Zelba со арома на соништа, дегустација на имагинација. Одкако го испив остана еден копнеж како темен талог на дното од небото. Сосема доволно за да стиснам нова желба |
|
|
|
![]() |
|
Поезија |
|
|
|
![]() |
|
Претчувство |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 285286287288289 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |