![]() |
|
SEX СО КОЛЕШКА/КОЛЕГА ИЛИ ПРИЈАТЕЛКА/ПРИЈАТЕЛ?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 16> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajde de, so prijatel ne se vazi!
toa e samo za da mu se najdes na prijatelot vo zlo-vreme
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Dosta so fantaziranje, ne se zamlatuvajte posto site znaeme deka so kolega/koleska mnogu raboti se vo igra, da receme deka pobezbedno ili podobro kazano poednostavno e so outsajder
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
a so kolega?????hhhhhhhhhhmmmmmmmmm......
pa....... se` za dobroto na firmata
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
teamwork.....
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
I jas sum ZA
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Ok Ok, i jas
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vikicka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
a sto e seto toa bez ljubov
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
A KOJ VIKA DEKA NEMA "LJUBOV" PA SIGURNO NEMA DA LEGNES SO KOLEGA AKO BAREM MALKU NE TE PRIVLECE ILI/////?????
AJ NE VIKAM DEKA TOA E LJUBOV MEGUTOA IMA "NESTO"?????
hemija
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Taka e src i koga na taa hemija ke se dodade fizikata ............woooowwwww
![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
E SEGA ZA FIZIKATA I NEZNAM BAS MNOGU AMA TUKA E NEGDE A??????
I KE PROBAME AKO TREBA I FIZIKA???
|
|
![]() |
|
golden ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 19 |
uf da ne pribiram
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
баш сега од моја десна страна седи еден мој колега кој многу си го поштувам. убав е паметен е.. ама зашто ??? еве он сега кај и да е ке се шени, а јас си имам дечко. зашто да ја уништуваме колегијалноста меѓу нас??? зашто да не си останеме она што сме??? мора ли се со тоа да заврши???? според мене не. мене ми е колега, другар, советник кога треба...ама шваљер на работно место не ми треба ни тука ни надвор.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..И ТОЈ ПИШУВА ОВДЕ..САМО СЕ КРИЕ......ЕЕЕЕЕЕЕ!!!!
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
не не.....го нема на форум.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |