|
Вонредни Избори во Македонија...ВЕДНАШ... |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | ||
Averoes
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 299 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VONREDNI IZBORI KE IMA ,NO POSLE SAMITOT NA NATO VO BUk*rEST (April 2008) ,TAKA DA POSLE SAMITOT SIGUREN SUM DEKA KE BIDAT PROGLASENI VONREDNI IZBORI KOI BI MOZELE DA SE ODRZAT VO SEPTEMVRI ,ZS DA NE I PORANO.NA TIE IZBORI SUM NA MISLENJETO DEKA PAK VMRO-DPMNE KE POBEDI ,ALI DPA PRASANJE KE BIDE DALI KE IMA 3 PRATENICI ,TIE GLASOVI ZA DPA KE IDAT ZA DUA NA BARDHYL MAHMUTI KOI IZLEZE OD DPA.ALBANSKIOT NAROD KE IMA ODLICNA SANSA DA MU SE ODMAZDI NA TACI ZA AKCIJATA VO BRODEC.I TAKA I KE SE SLUCI (SE NADEVAM).
|
||
NE POSTOJAT LUDI LUGE, TUKU SAMO TAKVI, KOI NE SE VO POTPOLNOST SFATENI OD OSTANATITE !
|
||
AK47
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2007 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 286 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas se soglasuvam so Ibn Khaldun , megjutoa i rejtingot na Vmro ke padne, posto veke e sigurno deka nema da ima pokana za vo Nato vo april , a do toa vreme Vmro ke ima zadaca da gi resi nekoi vazni raboti , Majskiot dogovor ( so 46 zakoni a ne 45 kako sto veli Gluevski , posto imalo dokument za toa , i mozevme da vidime site, megju drugoto i zakonot za jazicite, znaci albanskiot ke bide oficijalen ramnopraven jazik so makedonskiot, taka potpisal samiot Gluevski ) , isto taka tuka e i sporot so Grcija , a se gleda deka Grcite se pustile vo ofanziva a Gluevski ne moze sam da odluci ( posto e neodlucliv) i ke dojdat strancite ke go naucat kako treba , i ke stane zaloznik na strancite ,
A za DPA se znae deka ovoj im e posleden mandat , i jas mislam deka 3 pratenici bi im bilo uspeh , DUI ke ima jagolem broj pratenici , vtor ke bide Bardhyl Mahmuti
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne ke da e ni na baba ti, ni na Lubco G., korenite mu se malku podlaboki i plavo-zolti Изменето од moira - 19.Ноември.2007 во 18:17 |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Беше на Флорида, својот дел кој и го чуваше Драган Пацинов, намален за интресот кој него му следува си ги префрли на свое конто или на конто на сопругот и, и сега има оправдување- градината не е нејзина демек. Нели сопругот и е голем чорбаџија. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога сме веќе кај Флорида..купила ли и таа тамо некоја вила??..
Не ги разбирам политичариве...едноставно кажано...која ли магија сите нив ги „влече„ кон Флорида??
А може ете и некој „алигатор„ да ја апне...ако има вонредни Избори и некаква истрага после нив!!!
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OOOOOOOSSSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAMMMMMMMAAAAAAAAAA.... ako ne bese akcijata vo brodec vie ke ubivavte nedolzni gragjani...selo edno siptarsko...a za zibori pa ti ne ni znaes sto se toa...ti samo za mahmuti da bides...kazi mi kako gi terate toa secenite da glasaat ides so puska doma vikas ajde site na glasanje i nekoj ako ne glasa za tebe go pukas a sipo glup...pa samo taka imate 98%na izlezenost na izbori |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
IZZI,
Moze nekogo da go nalutime. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Averoes
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 299 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
NE POSTOJAT LUDI LUGE, TUKU SAMO TAKVI, KOI NE SE VO POTPOLNOST SFATENI OD OSTANATITE !
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj da vidime ...samo neli ne trebase po 2001 vekje da ubivate...sto e sega ova cel bunker oruzje...za svadba na Mahmuti da ne se spremavte...nemoj samo da ne ucis sto e demokratija, a toa ne vazi za vazali ili kmetovi... samo kazi mi koj e vasiot statut na partijata - dali Golema albanija e vo vasite celi vo funkcioniranje na partijata ...jas nema da glasam za vas se dodeka koristite vakov recnik
|
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
kojotovik2
Нов член Регистриран: 16.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe vie normalni ste ili ne, ma kakvi vodredni izbori? koj sakate da ja vodi ovaa drzava? mislam ako mislete na PRETSEDATELSKI , se slozuvam, NA parlametnarni ne se slozuvam, zasto super praat ovie, moze kradat trosat ama im go zakacuvaat odopzadi na sekoj, i vo govorite kazuvaat povejke raboti za razlika od sekerniska:
grueski vaka grueski taka grueski onaka, grueski prai vaka .................... ne sum za nikoj ama koga ja gleam ovaa sekerisnka vikam gospod da i pomozi ...... a koga go gleam grueski pajgam od smeeje coekon e ludnica em bokserski ide (hahahah) , P-icina itn, Dobri se ovie sega za sega vladava. |
||
AK47
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2007 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 286 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa koj imal moznost da ja gleda emisijata Vo Centar na Kanal 5 , mozel i da slusa nekoi raboti , Za premierot , mnogu jasno kazuvaa deka covekot ne odi vo vistinskata nasoka , i deka nema da ima ni Nato ni EU so negovoto odnesuvanje NAVISTINA KAKO DETE ,
Gruevski odi na patot na Milloshevic, koga ne mozejki da se spravi so problemite , za nego bea krivi site, a samo on imase pravo , rekoa deka Gruevski odi na toj pat , i deka naskoro mozeme da ocekuvame da ni soopsti deka on sve sto trebalo da pravi napravil, no deka Nato i Eu ne gi saka makedoncite, i ke pocne da gi oladi odnosite so site stranci , i na kraj Makedonija ke izgubi na sekoe pole , i imeto ke go izgubi , i ke ja izgubi podrskata od Eu i USA.
Pa zarem ne pocna taka da se odnesuva, covekot ne bil vo niedna sosedna zemja na nekoj sostanok so premierite, sedi vo negoviot kabinet kako nekoja baba i si plete rejting, A Slobodan Casule dobro kaza, za eden premier ne e uspesnost da nabilduva rejting , tuku da raboti .
Ervan Fuere rece, Vladata treba pomalku da raboti na martketing , a malku poveke da se posveti na rabota,
Za toa deka pravi marketing pokazuvat i 17 milioni evra koi se potroseni za ovaa namena, a so ovie pari ke se napravese 35km avtopat.
No on uspesno im go pere mozokot na narodot so tie reklami, no site bea soglasni deka mozeme da zavrsime mnogu fatalno so ovaa politika
So sreka
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zarem Vasa Jeftic i negovata emisija ja davaat nasokata kon koja stremi Makedonija i realno gi otslikuva nastanite i politickite slucuvanja E sto nema da slusneme, osobeno me cudi da i eden alibabanec go velica ovoj huskac, koj patem odrabotuvajki za izvesni sluzbi, odrabotuva protiv sopstvenata drzava i narod. |
||
AK47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ahahaha znaci veke deluva marketingot , ete i za moira site se krivi samo vie ne ste krivi , jas ne go slusam nego , tamu bese Xhevat Ademi, bese Iso Rusi, bese potpretsedatelot na sobranite od NSDP , i on prizna deka rabotite ne se ok , a ke vidis sega so sporot so imeto kako ke zavrsi.
Moira moze da mi odgovoris na toa sto rece Ervan Fuere , deka treba da go namali marketingot sto go pravi Gruevski . Ili mozebi i Fuere e nikoj i nisto , zaedno so Nuland ? aj ubedi me deka navistina site se krivi samo vie ste vo pravo :))))))))))))))))))))
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne go imame nie srpskiot i albanskiot gen pa da placeme po beliot svet i vo site da gledame neprijateli, tuka vo zabluda si Sto se odnesuva do emisijata na Jevtic, toj se vadi od kontekst, sece i montira izjavi, toa e opsto poznato, a za marketingskata kampanja na vladata, sum se izjasnila, citaj gi moite postovi, mi se losi od niv. Pozdrav i ne se raduvaj na emisiite, novinarite i izjavite koi i tebe ne ti odat vo prilog. I ne razbiraj se bukvalno. POZDRAV i nauci da citas megu redovi |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |