![]() |
|
Смисла за хумор кај партнерот... |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 18.Ноември.2007 во 20:32 |
Имам приметено дека многу машки, во потрага по сексуален партнер, најчесто бираат девојка со смисла за хумор.
Зошто е тоа така ? Или не е ??? Какво значење има хуморот за вас и зошто ? |
|
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
humorot posle ljubovta e najvazniot segment vo edna "vrska"!!! |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Се сложувам комплетно.
После повеќе години, хуморот е *лепилото-медиумот* секојдневно што ја прави врската весела.
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Humorot e mnogu vazen posto vnesuva svezina vo edna vrska
![]() ![]() Jas licno konstantno ja zasmejuvam devojka mi a i ona mene ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
zenite sakaat mazi koi znaat da kazuvaat shegi a mazite sakaat zeni koi se smeat na nivnite shegi
![]() ako ne znae da me nasmee nishto od biznisot ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
ja poise sakam da golicam so raka
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
мене ми рекоа дека сум многу безобразна
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Asterix ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
ne mora da ima smisla za humor.Zena e za doma da cisti da gotvi da peri i da pegla
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...humorot i smeenjeto, e patot do srceto i krevetot na zenata, niz konverzacijata sekogash treba da ima smeenje, zatoa sho toa e emocija predizvikana od srekata, a zenite tokmu si zamisluvaat kako bi bilo isto interesno i zabavno i vo krevet...
![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
apce
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
смисолот за хумор е како масло за подмачкување на комуникацијата. и добро и лошо да кажеш, преку хумор полесно поминува.
|
|
![]() |
|
Asterix ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
samo ova ke kazam taa mojata pojma nema od smisla za humor i e mnogu dosadna
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
нормално дека смислата за хумор има големо влијание,.... што ќе ми е мене некој што не знае да се нашали,... нормално со исав,....
![]() Изменето од Eleni - 13.Мај.2008 во 22:15 |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ке мислиш на погреб си...уште некоја солза да му капне....
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |