![]() |
|
Од каде да знам дека и/му се допаѓам? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | ||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 18.Ноември.2007 во 20:46 |
|
Вака сега: одете на забава или прослава со друштво, а таму полно народ.
Се запознавате со некој/а и сега доаѓа на ред најтешкото прашање: Од каде да знам дека и/му се допаѓам ? Како да го приметам тоа? |
||
![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Стварно, од каде да знам дали и се допаѓам или не?
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
mali signali.................
![]() samo koj znae da gi procita koi se vistinskite
![]() ![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
ма какви сигнали, на машко не му се потребни сигнали. Биди си директна и искрена ![]() ![]() |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
samiot treba da insistiras za da bides primeten i prifaten od drugata strana t.e. da i se dopagjas...
|
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
Malku poveke iskrenost i smelost i na kogo mu se potrebni tie glupi signali
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
кажав јас веќе еднаш, машките не размисливаат како нас жените ![]() |
||
![]() |
||
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
|
Се’ е во очите и во ликот |
||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
mislis na "maliot" mozok?? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
http://www.allposters.com/gallery.asp?startat=/getposter.asp&APNum=987187&CID=6EB958EAC1094C9B857ECA9CE0ABA3D4&PPID=1&search=12911&f=c&FindID=12911&P=14&PP=1094&sortby=PD&cname=College&SearchID= Изменето од connected - 19.Ноември.2007 во 23:00 |
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
Na ova sleduva -komplicirano, vie zenite od ramnopravnost i emancipacija ne si gi slusate sopstvenite misli i za zal najcesto ste zbrkani i haoticni
![]() ![]() Pa do koga vaka ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Em4i ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 50 |
|
Mozda ke izbegam od temava malce ama itno mi treba sovet. Ovaa godina na uciliste klasovite ni se menuvaa i jas se padnav so eden drugar sto go znam okolu 3 godini (ne mnogu blizok) i po eden mesec, mi bese cudno no pocna da mi se sviga po malce. Pred nekoj den se izmuvavme zasto mi kaza deka i jas mu se svigam. No jas ne sakav samo da ostane toa na muvanje i se osudiv da go pasam na sto sme. Toj mi rece da ne se vregam, deka ne bilo toa sto ne me saka, naprotiv stvarno sum mu se svigala i nemal nisto protiv za toa da znaat site, no trebalo da razmislime dali da ostanime samo drugari, pa ponatamu ke vidime. Seto ova zatoa sto sme ucele zaedno pa da ne bide samo fati se pa skaraj se i da si gi rasipeme odnosite. I uste mi rece deka ako se soglasuvam mozeme nekogas pak da se izmuvame pa potoa da videme sto ke bide.
Inaku poznavajki go 3 godini mislam deka e stvarno fin i kulturen no ova me zbuna. So mene ne se ponasa idiotski, postojano me gleda mi pravi muabet, saka da e vo moja blizina no jas sepak sega po ova ne znam sto da mislam.
Mozebi sum dosadna so muabetov no stvarno mi treba sovet zasto utre nema da mozam da go poglednam vo oci.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
KOGA KE VI ZAIGRAAT ..,,PEPERUTKITE""..VO STOMAKOT....
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
|
Stavi go malku na ignore i ke vidis rezultati
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |