|
Чување на деца |
Внеси реплика |
Автор | |
tamilego
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 20.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Октомври.2007 во 15:57 |
Vo pomalite opstini ne postoi ustanova so adaptirani uslovi za zgrizuvanje na pomali bebinja od 9 meseci,nitu pak so educiran kadar.Sto da pravime nie roditelite koi se borime za podobra egzistencija pa mora da gi ostavime nasite bebinja da se grizi nekoj nepoznat za niv?
|
|
tajci
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sudriv so istiot problem no za razlika sto jas ne sum vo MKD.Ustanovite onie koi se uste se pod drzavnata palka kako i privatnite zapocnuvaat so cuvanje na bebinja a veke ne se bebinja, duri od napolneti 3 godini za zal, morav preku agencija da pobaram devojka/zena koja ima iskustvo za da bide moete detence zgrizeno i toa vo mojot dom, ne kaj vrabotenata!ova mi preostana, so toa sto morav da ja osiguram i da i plakam pridonesi..vaka ke "butkam"do navrsuvanje na moeto detence 3 godini ili pak so soprugot se mislime za nova prinova i nekako se zaedno i nabrzina da iscuvame 2 decinja...stvarno problem e ova !!!
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од кога чување деца е хоби?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
eva2marija
Нов член Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GOLEM PROBLEM, dobro e sto tuka mozes tri godini da zemes Porodilno/Bebecuvanje (neznam na MK kako se vika)da si go cuvas deteto,a rabotnoto mesto da ti bide zacuvano. Ama vo MK znam deka samo 6 meseci e.
Tezok Problem - stvarno , sto i kako da e - ne bi go ostavila na "nepoznat" da go cuva. Vo vakov slucaj samo rodnini ili "denska majka" - proverena i nekoja koja ima sama dete....ili Otkaz. |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od togas koga pravenjeto deca e hobi!!!
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
the eye
Група Регистриран: 30.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VISTINA E TESHKO MN DA SI GO OSTAVS NAJMILOTO NA NEKOJ KOJ NE GO NI ZNAES NI POZNAVAS.
mozebi bi pomogalo toa dokolku toj shto ke go cuva da go znaes od nekade ili nekoj drug koj go znae pa da mozes da se oslonis na taa osoba, da da imas doverba vo sprotivno teshko...
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |