|
Љубовта и телесната инвалидност |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Ноември.2007 во 21:43 |
Значи дали би биле во врска со личност која е во инвалидска количка ?
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TEMA NA PRAVO MESTO ..DAJ SEGA DA VIDIME DO KADE DOPIRA LJUBOVTA...!!!NE E SE VO PARITE..NELI...!!!AMA ..BIDETE REALNI...!!!MENE LICNO ...NE MI SMETALA...!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno zavisi , od dusata i od mentalniot sklop na licnosta .Ako mozi da se spravi so situacijata i da znaj eka sepak e sakan i da uziva vo to , togas da inace ako e sve crno i depresivno ne bi mozela , bi me izedelo od vnatre.
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cel zivot mene me prakja toa, taka da pretpostavuvam ne bi imal problem so edna kolicka povekje.....
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да. Битно е како се носи самиот со тоа што е во количка. Ако е како еден мој познаник, полн со живот, енергија и оптимист, зошто да не?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene na pr.ne me privlekuvaat maskite nikogas samo estetski,pa ako bi sretnala nekoj so koj bi mozela da zboram 5-6h bez da mi se smaci,veruvam deka ke mi se dopadne.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma nemoj zboruvame za iskrenost taka e pa aj.........ajde iskreno.........................
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be ajde iskrenost nema tuka ??????tesko deka nekoj bi vletal vo vrska so nekoj sto e vo invalidska kolicka?????
pa nie ziveeme tuka vo makedonija i so predrasudi sme site????prvo kako ke kazam doma???pa kako ke kazam na drugarkite???pa kade ke setame???pa milion prasanja ke ostanat ne odgovoreni...........................
za prijatel i drugar da ama za vrska mislam ne????ama ne tvrdam?????
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а, да поставам подпрашање.....
имате врска или сте во брак...што би направиле кога вашиот партнер има несреќа и мора да остане во количка? ...што тогаш?...
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЗАТОА СМЕ РАЗЛИЧНИ!!! |
|
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako se odnesuvase na mene eve ke ti odgovoram
toa e silom prilike znaci?????ne sum go zapoznala jas takov i ne sum vletala jas vo vrska svesno?????znaci toa se desilo bozja rabota???nesreken slucaj????? na sekogo moze da mu se desi??? pa i na mene neli zarem treba da me ostavi partnerot....................... jas mislam ne??? i jas ne bi go napravila toa mislam da si go napustam partnerot >>>>>>>>>>>>>????????.................
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imas pravo....... no sepak mislam deka ne bi go napravil toa>>>>>....... ti si znaes golem si.......... |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dali ima novi razmisluvanja na ovaa tema..
|
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како не сум ја видела порано темава
Незнам дали до толку интимно би се зближила со таа личност... а доколку на мојот дечко(не дај боже) или сопруг му се случи нешто не би го напуштила.. неговата душа и срце остануваат исти.. а што ќе мислат другите не ме интересира |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |