|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 131> |
Автор | ||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prilep i Bitola ... koga - togas ke bidat eden grad ... i ke se vika PRIBIT ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hm...mi se dopaga...posebno sto e PRI...napred..
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
GOLEM POZDRAV DO PRILEPCANI... |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za toa kako da bide imeto pred godini se ima razmisluvano .... BITPRI ... NE ODI ... PRIBIT ... ODI !!! pozdrav do prilepchani i bitolchani ... porano mnogu se karavme ... sega mnogu se sakame ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bogami kakvi vojna porano imalo megu bitola i prilep , i denes kako se smeneti rabotite , a kakvi drugari imam vo bitola , od srce gi sakam , ama ima i nekoi bitolcanki sto si gi sakam , ke bideme eden den zaedno sekako
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поздрав до сите Прилепчани (посебно до Хеки)
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pozdrav do site sto go sakaat prilep (posebno do antika )
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve i od mene eden golem pozdrav do site prilepcani...
i do site onie sto ne se od Prilep,a go sakaat...
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
denovive vo Prilep se odrzuva "TAKSIRAT" pozdrav do site tamu...i prijatni migovi... |
||
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прилепчани, ај кажете како беше на Таксират? (јас мислев дека тоа во Скопје се случува)
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VO PRILEP I OKOLINATA SEKOJA GODINA,OTPRILIKA OVA VREME SE ODRZUVA "TAKSIRAT"...TOA ZNAAT TIE TAMU STO ZNACI... OVIE DENOVI KE SLUSAAT MUZIKA VO MESTATA KADE STO SE OTKUPUVA TUTUNOT...KE IMA I APLAUZI I ISFIRKUVANJA... IMAM MNOGU PRIJATELI I RODNINI TAMU KOI STO SE ZANIMAVAAT SO TOA...POZDRAVOT BESE ZA NIV... OVOJ MESEC TIE SE PREOKUPIRANI SO "TAKSIRATOT"...TAKSIROT... |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stvarno e TAKSIRAT ... ke rabotaat ludjeto cela godina ... cela familija ... i nekoj ke im go zeme za djabe ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdravo Prilepcani!!!
Eve i jas sum prilepchanka, pa da pisam i jas nesto.
Vo momentov ne sum Prilep sum nadvor od Mk i zatoa Prilep mnogu mi nedostasuva. Si nemam dojdeno od lani.
Toa sto najmnogu mi nedostasuva e toa sto ne mozam da se izmajtapam so lugeto tuka kako vo Prilep.
Изменето од biljana.madrid - 04.Декември.2007 во 07:59 |
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |