|
ПЕСНАРИЦА НА ЗАБАВНИ ПЕСНИ |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 18> |
Автор | |
ILCO
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Umoran umoran sam prijatelju, umoran i od zena, i od vina, umoran ko da mi je tristo godina Umoran umoran sam prijatelju, umoran od kafane i od dima, umoran budim se iz nekog polusna Ref. Doslo vrijeme da se smirimo da uz nekog zivot zivimo doslo vrijeme da se smirimo pusti nek nas nosi rijeka netko negdje na nas ceka Umoran umoran sam prijatelju, umoran i od pjesme, i od tuge, umoran i od noci sto su preduge Ref. Umoran umoran sam prijatelju, umoran i od zena, i od vina, umoran ko da mi je tristo godina budim se iz nekog polusna ko da mi je tristo godina |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skitnica u noci se ceste gube pod prozorom lisce susti dok me tvoje ruke ljube Sve je tako njezno, lijepo blagi dani bistre zore ti me diras, ti me ljubis dok ja sanjam kolodvore Ref. Jer ja sam skitnica, ne drzi me mjesto ja sam skitnica, bjezi mi se cesto jer ja sam skitnica, daljine me vuku vise volim vjetar nego mirnu luku Bijeli brod niz rijeku plovi preko grada oblak pluta dok me diras, dok me ljubis gledam krosnje preko puta Sve je zbilja lijepo, toplo ljubav puna obecanja ti u meni trazis luku dok ja sanjam putovanja Ref. |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lastavica moje misli su s tobom nad gradom zadnji dok pravis krug s ceznjom gledam te ja U daljini gdje modri svod tiho spaja se s vodom pronadji luku i njegov brod sto u suncu sja Ref. Leti, leti daleko, iznad dubokih voda lastavice moja mala, sjajna zvijezdo moga svoda leti, leti daleko, tvoja krila su meka lastavice moja mala, zvijezdo sjajna i daleka Sleti na njegov dlan, udji u njegov san leti, leti daleko, leti nad grivom vala lastavice moja mala, lastavice moja mala Dok na nebu tvoj pratim let tako sama na svijetu u kljunu svome ti nosis cvijet da ga njemu das Ref. |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
On me voli na svoj nacin nikad o tom ne govori ne zna srce da otvori al' ja vidim sto mu znacim Ref. 3x On me voli na svoj nacin On ce poci tko zna kamo on se vraca kasno nocu al' i takvog ja ga hocu slab je pa se pravi jaci Ref. 3x Ja vidim u toj igri vidim vatru ispod leda kad me ljubi, kad me gleda dok se cesljam, dok se svlacim Ref. 3x On ne voli da ga pitam kao skoljka biser krije da l' je sa mnom ili nije al' dobrotom nekom zraci Ref. 3x Ja vidim u toj igri vidim vatru ispod leda kad me ljubi, kad me gleda dok se cesljam, dok se svlacim Ref. 3x Ref. 3x |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Njezne strune mandoline onu njeznju pismu finu ča se javlja u mom srcu kada cujem mandolinu Tad se stare rane bude sva od rana skalinada pa mi dodje iz dna duse opet ova serenada Njezne strune mandoline jos vas cujem kroz djardine moja radost vi ste bile njezne strune mandoline Njezne strune mandoline jos vas slutim srid tisine moja svitlost vi ste bile njezne strune mandoline Lipo cvice, mladost moju ca je snila srid djardina ja sam dala jednom srcu ma je bilo tvrda stina Na njeg mislim puste dane sva od dana skalinada pa mi dodje iz dna duse opet ova serenada Njezne strune mandoline |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odlazim, a volim te jedan vise da kad se ljubav muci, gasi jedan uvek zna Jednom sam to bio ja drugi put si bila ti oba puta znali smo da cemo se rastati Ref. 2x Dodjavola sve, dodjavola sa mnom odlazim, a volim te ljubavi, jedina na svetu ne krivi me, ne krivi me |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Njezno, njezno, njeznije nase oci govore njezno, njezno, njeznije nase oci govore Tiho, tiho, najtise rekla si mi volim te tiho, tiho, najtise rekla si mi volim te Njezno, njezno, njeznije u bjelini postelje njezno, njezno, njeznije u bjelini postelje njezno, njezno, njeznije u bjelini postelje njezno, njezno, njeznije Necemo se rastati to cemo se zakleti necemo se rastati to cemo se zakleti Kad nas vjetar razvije cuvaj svoje poljupce kad nas vjetar razvije cuvaj svoje poljupce Njezno, njezno, njeznije ja te ljubim, sjeti se njezno, njezno, njeznije ja te ljubim, sjeti se njezno, njezno, njeznije ja te ljubim, sjeti se njezno, njezno, njeznije njezno, njezno, njeznij |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na tvojim usnama kad budes zaspala dva cu ti tiha napisati stiha na tvojim usnama Pred tvojim ocima kad budes zaspala gorjece slika voljenog lika pred tvojim ocima Ref. Neka te niko ne pozeli ove noci neka te niko ne probudi neka te niko ne pozeli ove noci neka se niko ne usudi U tvojim snovima kad budes zaspala teci ce neka reka daleka u tvojim snovima U tvojim nocima kad budes zaspala jednog ce dana boleti rana u tvojim nocima Ref. 2x |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stvari lagane to sto nocas sutim nije zbog tebe ti bi nesto brzo da te podigne a meni nocas pasu stvari lagane Oba oka sklopi, dobri andjele nek oproste mi tvoje djecije godine ti bi nesto vruce da te zagrije a meni nocas pasu stvari lagane Ref. Pusti me da drhtim i da sjetim se kako su me njene usne ljubile neke tuge nikad se ne prebole ubice me zbog nje stvari lagane |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dodji u pet do pet bas takvi dani su nam svi kao vjetar nestasni smo mi bas tako nestasni smo mi il' se svadjamo il' se smijemo al znam da se njezno volimo Nisam mogla doci prosli put pa gdje si bila ti i zbog toga kazes da si ljut da, ja sam sada mnogo ljut kazes kriva si, kazes mogla si al znam da se samo igras ti Ref. 2x Dodji u pet do pet nesto cu ti reci ako nisi ljut dodji u pet do pet sigurno cu doci ovaj put Ref. 2x |
|
ILE
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде да направиме добра песнарица ..
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Patience-g'n'r |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Two PrincessD Bm A GOne, two, princes kneel before you (That's what I said, now) I know what a prince and lover ought to be... |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
мелоди
Нов член Регистриран: 22.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
снежана
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |