IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сте го фатиле на дело,а тој тврди поинаку
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сте го фатиле на дело,а тој тврди поинаку

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 14>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2007 во 09:52
ne mi se slucilo....i iskreno da doznaam od strana podobro bi bilo........bar za nego..
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
~ThA DrEaM~ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)
Star Love

Регистриран: 14.Јули.2007
Поени: 79
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ~ThA DrEaM~ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2007 во 02:12
Originally posted by Кршикоска Кршикоска напиша:

Амори биди умна , дан е некој мустаклија та да те изгазит под нозе пред нејзе-швалерката

За такви неприкосновени копилиња што кај изневеруваат, кај те прават глупа, кај имаат смелост да ја направат најпатетичната работа што може некој да ја направи- да дигне рака на некој послаб од него постои една многу убава работа- полиција. Само нека крене рака, наредните три до шест години ќе му доаѓаат неговите на посета во хотел Шутка.намигнување
www.vicoteka.srkaj.com
Кон врв
Jassy Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Септември.2007
Локација: United States
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jassy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2007 во 13:08

При здрав разум да ме прави некој будала?Као демек ја не гледам убоо со очите?PRONTO?овакво нешто ми се нема случено али пред се` неверство во никој случај не простувам секогаш сум велела POSLE MENE MOZE SEKOJA DA GO IMA....AMA POSLE SEKOJA NEMA NIKAD MENE DA ME IMA !Neverstvo si e neverstvo ako ednas se sluci i mu/i oprostis nema da mine mn vreme za da ide pak so dr i da msili deka pak ke mu/i prosis!

Senza di te non c`e la farei
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 17:14
Da mi se sluci nedelava, samo ne go fativ na delo so druga tuku gi otkriv site negovi lagi koi gi kazuvase celi pet meseci. I koga go soociv me gleda vo oci i mi vika, ne e taka nekoj ti ja polni glavata a ti mu veruvas na drugi a ne mene. A najzalnoto e sto toa go kazuva covek koj 5 meseci ne kazal nitu edna vistina vo vrskata. E pa sega i toa e mozno. Ili toj e lud ili misli deka drugite se glupavi. 
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 17:41
Originally posted by Mishell_G Mishell_G напиша:

Da mi se sluci nedelava, samo ne go fativ na delo so druga tuku gi otkriv site negovi lagi koi gi kazuvase celi pet meseci. I koga go soociv me gleda vo oci i mi vika, ne e taka nekoj ti ja polni glavata a ti mu veruvas na drugi a ne mene. A najzalnoto e sto toa go kazuva covek koj 5 meseci ne kazal nitu edna vistina vo vrskata. E pa sega i toa e mozno. Ili toj e lud ili misli deka drugite se glupavi. 

...ИЗВИНИ...ТИ МОЖЕБИ ГО САКАШ,АМА МИСЛАМ ДЕКА ТОЈ ТИ Е ПРИНЦОТ НА ЦРН КОЊ.....газење%20од%20смеење
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 20:58
Originally posted by zagor zagor напиша:

...ИЗВИНИ...ТИ МОЖЕБИ ГО САКАШ,АМА МИСЛАМ ДЕКА ТОЈ ТИ Е ПРИНЦОТ НА ЦРН КОЊ.....газење%20од%20смеење

Ne greska toj e crniot vitez, a sakanjeto e minliva kategorija не%20зборувам
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 22:40
ne mi se sluchilo, ama mislam deka posle toa, toj sigurno nema da gleda ubavo ili voopshto nema da progleda лутина
always look on the bright side of the life!
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 12:10
                                     :angry1:

Taa: Кретену, моите другарки те фатиле на дело! лутина
Тој: Не е точно, оставиме гледам фудбал :tv:
Таа: Можам да најдам 5 сведоци што те виделе! :devil2:
Тој: Јас можам да најдам 50 сведоци што не ме виделе задоволство

Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
MissSexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2007
Локација: Cook Islands
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissSexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 12:40
голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Deny untill u are proved wrong , then deny againголема%20насмевка
U never get a second chance to make a first impression
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 14:24
Ако е некоја згодна убава..со нозе 2 метра...ке му пружам рака и ке му речам алал да му е и нека му служи на чест што не ми раскинал прво.
а ако е некоја гроб загробена богами ке биде лошо...голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 14:41
..ДА СЕ ПОСОМНЕВАМ..ПА ТЕШКО ЌЕ ПОМИНЕ..!!!ДА ЈА ФАТАМ...КЕ СЕ КААТ ШТО СЕ РОДИЛЕ....!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
T-E-T-E Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2007
Поени: 3802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 15:03

toj ne e voopsto lud..se pravi lud..ima razlika..samo ti ke ispadnes glupa ako  dozvolis de se gledas so nego i ponataka...udri mu kloca,ne vredi ni da se razmisli za nego,kamo li da patis (ne daj Boze)...i pogrizise da te vidi so drug,u najskoro vreme(ne mora da ti e decko,samo pred nego ponasajse kako da ti  e)...izgledaj veselo,pa neka krsi glava ....neka mu bide krivo koga ke svati sto izgubilзадоволство
raka shto dava ne se sushi
Кон врв
T-E-T-E Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2007
Поени: 3802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 15:06
fala Bogu sto vakvo nesto ne sum iskusila...ne znam kako ke reagiram...samo u edno sum sigurna...a be za vek vekova ke nejkam da go vidam...neka se pokae kolku saka..nema vrakanje kaj mene
raka shto dava ne se sushi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 15:37
Originally posted by T-E-T-E T-E-T-E напиша:

fala Bogu sto vakvo nesto ne sum iskusila...ne znam kako ke reagiram...samo u edno sum sigurna...a be za vek vekova ke nejkam da go vidam...neka se pokae kolku saka..nema vrakanje kaj mene

Ma jasno e deka vrakanje nema posle takvi izmami, klocata mu e veke dadena i sigurno deka takov covek treba da si lud da sakas.  Samo losoto e sto ti se slucilo takvo nesto, sto ne mu go posakuvam na nikoj, osven na takvite ko nego среќа.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.