IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ВАШЕТО ДЕТЕ ДА УЧИ ИСТОРИЈА НА РЕЛИГИИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВАШЕТО ДЕТЕ ДА УЧИ ИСТОРИЈА НА РЕЛИГИИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
Автор
Порака
Секташ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2007
Локација: Israel
Статус: Офлајн
Поени: 78
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Секташ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 02:15

А кога беше ти 1ва.голема%20насмевкаголема%20насмевка

.......Тој е челник на назаретската секта. Дела 24:5
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 17:24
Originally posted by Секташ Секташ напиша:

А кога беше ти 1ва.голема%20насмевкаголема%20насмевка

пред 5 или 6 години.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Lolita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Ноември.2007
Локација: United Kingdom
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lolita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 00:45
Jas bas bi sakala da se uci vo skolite veronauka ili istorija na religii
sramota e se kazuvame pravoslaven narod, a garantiram deka 90% od makedoncive ja nemaat procitano biblijata. I jas ne sum isklucok црвенеење
Your sweetest nightmare
Кон врв
medeno Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 45
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај medeno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 00:54
Originally posted by Lolita Lolita напиша:

sramota e se kazuvame pravoslaven narod, a garantiram deka 90% od makedoncive ja nemaat procitano biblijata. I jas ne sum isklucok црвенеење

Biblijata bi trebalo da ja procitas doma! Toa se pravi za pravino odgajuvanje na decata, na semejstvata, da mozat da si go zasnovuvaat veruvanjeto vo nesto!
Jas licno 2 pati sum go procitalo k*r'anot na makedonski i ednas na Bosanski....i sum procitala golem broj na knigi od Islamska literatura....taka me vopitale doma, a megu drugoto taa bila voljata na Allah dz sh jas da bidam negov vernik!
Covek ako traga po vistinata ne sekogas moze da ja ajde vo obrazovanieto, toa covek treba da go bara SAM!
pozdravce
Neka tvoi koraci ostavjaju iskrenih trag stazama vjerom,neka u dusi ti vlada vjecni mir i zadovoljstvo,a u srce ti gori sjaj vjecnom radosti i sreci...Neka Vozviseni je uvjek uz nama-Amin Allah!
Кон врв
dolnodupenka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2006
Поени: 156
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dolnodupenka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 01:06
decata treba da si ja trosat energijata za prakticni raboti,
a ne za glupostite od raznite religii!
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај medeno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 01:16
Originally posted by dolnodupenka dolnodupenka напиша:

decata treba da si ja trosat energijata za prakticni raboti,
a ne za glupostite od raznite religii!

Za kakvi gluposti zbruvas???
Neka tvoi koraci ostavjaju iskrenih trag stazama vjerom,neka u dusi ti vlada vjecni mir i zadovoljstvo,a u srce ti gori sjaj vjecnom radosti i sreci...Neka Vozviseni je uvjek uz nama-Amin Allah!
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 10:12
Кон врв
brigite Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigite Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 11:08

Da, sakam da uci, religijata e ubavo da se izucuva, sekoja religija gi uci svoite vernici na dobri dela i ubavi raboti, od sekoja religija covek moze da nauci mnogu za zivotot i za sebe...mene licno  me fascinira Budizmot....

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Секташ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 19:13
Originally posted by medeno medeno напиша:

Biblijata bi trebalo da ja procitas doma! Toa se pravi za pravino odgajuvanje na decata, na semejstvata, da mozat da si go zasnovuvaat veruvanjeto vo nesto!
Jas licno 2 pati sum go procitalo k*r'anot na makedonski i ednas na Bosanski....i sum procitala golem broj na knigi od Islamska literatura....taka me vopitale doma, a megu drugoto taa bila voljata na Allah dz sh jas da bidam negov vernik!
Covek ako traga po vistinata ne sekogas moze da ja ajde vo obrazovanieto, toa covek treba da go bara SAM!
pozdravce

Ова ти држи место.Се сложувам со тебе медо.намигнување
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Секташ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 19:15
Originally posted by Lolita Lolita напиша:

Ако предава некој поп,пак нема децата да ја знаат библијата.Зашто ретко кој поп ја има прочитано.Ама затоа децата ќе бидат експерти за житија на светците и за куќни слави.
ПОздрав.намигнување
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај medeno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 21:23
Originally posted by Секташ Секташ напиша:

Originally posted by medeno medeno напиша:

pozdravce

Ова ти држи место.Се сложувам со тебе медо.намигнување

Milo mi e sto najposle za nesto se slozivme намигнување
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Секташ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 23:00
Нема зашто да не биде така.За тоа што мислам дека си во право,ќе се сложам и ако треба и ќе те пофаламголема%20насмевка.
За ова си потполно во право,верата треба да се негува во семејството.
Поздрав.
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 02:32
Што е убаво човек да ве чита вака пријателски расположени.среќа
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
DAIJA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Февруари.2007
Поени: 1668
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAIJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 15:53
Prosto neverojatno, a?
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.