![]() |
|
Кој ве пали највеќе на форумот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 107> |
Автор | |
Alexandar Mak ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mona Liza moze tvojot broj da mi go dades, ja sum golem ljubitel na umetnosta, posebno na delata na DaVinci ^^
Изменето од Alexandar Mak - 17.Ноември.2007 во 18:12 |
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
pa me pli edna osoba
ali aj ne kazuvam sega za sega p.s moze da nastanat komplikacii.... |
|
speed
|
|
![]() |
|
loptica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Kakvi komplikaciji....nee sramota ako ti se sviga nekoj
![]() |
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
ne e problemot sramota ne sum dete
drugo neso e... Изменето од speed - 17.Ноември.2007 во 19:13 |
|
speed
|
|
![]() |
|
loptica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
ah da....mazena e
![]() |
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
![]() |
|
ne e bitno seka soe
moze nekkogas i negde ke ti kazam so e... nema vrska zaboravi so i da e |
|
speed
|
|
![]() |
|
MOZE NE E SAMO EDNA...
![]() |
|
speed
|
|
![]() |
|
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
a, inaku kolku se?
![]() |
|
![]() |
|
eee pa sega
da ne navleguvame vo detali vo brojki i slicno ja na detali ne idam Tuku odma na glavnotO odam PO SO SO DETALI SAMO PEDERCINJA ODAT SO NEMAAT MNOGU MUDA..., |
|
speed
|
|
![]() |
|
Da ne sum mozda jas
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pa nesi
ali brgo se palam pazi moze da stanes i ti toa ali ok rekov pazi mislam ne treba da pazis,nema niso loso vo toa p.s neli |
|
speed
|
|
![]() |
|
ok se zezav malku
kazuvamkoncen odgovor EDNA E... |
|
speed
|
|
![]() |
|
A kako uspevate da se palite na nekoj od forumot?
Sto ve pali, avatar, postovi? P.S. Nema nisto loso....simpaticno e ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
koja e, koja e...?
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |