|
Сте го фатиле на дело,а тој тврди поинаку |
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Автор | ||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mi se slucilo....i iskreno da doznaam od strana podobro bi bilo........bar za nego..
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
~ThA DrEaM~
Група Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За такви неприкосновени копилиња што кај изневеруваат, кај те прават глупа, кај имаат смелост да ја направат најпатетичната работа што може некој да ја направи- да дигне рака на некој послаб од него постои една многу убава работа- полиција. Само нека крене рака, наредните три до шест години ќе му доаѓаат неговите на посета во хотел Шутка. |
||
www.vicoteka.srkaj.com
|
||
Jassy
Нов член Регистриран: 02.Септември.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
При здрав разум да ме прави некој будала?Као демек ја не гледам убоо со очите?PRONTO?овакво нешто ми се нема случено али пред се` неверство во никој случај не простувам секогаш сум велела POSLE MENE MOZE SEKOJA DA GO IMA....AMA POSLE SEKOJA NEMA NIKAD MENE DA ME IMA !Neverstvo si e neverstvo ako ednas se sluci i mu/i oprostis nema da mine mn vreme za da ide pak so dr i da msili deka pak ke mu/i prosis! |
||
Senza di te non c`e la farei
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da mi se sluci nedelava, samo ne go fativ na delo so druga tuku gi otkriv site negovi lagi koi gi kazuvase celi pet meseci. I koga go soociv me gleda vo oci i mi vika, ne e taka nekoj ti ja polni glavata a ti mu veruvas na drugi a ne mene. A najzalnoto e sto toa go kazuva covek koj 5 meseci ne kazal nitu edna vistina vo vrskata. E pa sega i toa e mozno. Ili toj e lud ili misli deka drugite se glupavi.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ИЗВИНИ...ТИ МОЖЕБИ ГО САКАШ,АМА МИСЛАМ ДЕКА ТОЈ ТИ Е ПРИНЦОТ НА ЦРН КОЊ.....
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne greska toj e crniot vitez, a sakanjeto e minliva kategorija |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mi se sluchilo, ama mislam deka posle toa, toj sigurno nema da gleda ubavo ili voopshto nema da progleda
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taa: Кретену, моите другарки те фатиле на дело!
Тој: Не е точно, оставиме гледам фудбал
Таа: Можам да најдам 5 сведоци што те виделе!
Тој: Јас можам да најдам 50 сведоци што не ме виделе
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Deny untill u are proved wrong , then deny again
|
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако е некоја згодна убава..со нозе 2 метра...ке му пружам рака и ке му речам алал да му е и нека му служи на чест што не ми раскинал прво.
а ако е некоја гроб загробена богами ке биде лошо... |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ДА СЕ ПОСОМНЕВАМ..ПА ТЕШКО ЌЕ ПОМИНЕ..!!!ДА ЈА ФАТАМ...КЕ СЕ КААТ ШТО СЕ РОДИЛЕ....!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
raka shto dava ne se sushi
|
||
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala Bogu sto vakvo nesto ne sum iskusila...ne znam kako ke reagiram...samo u edno sum sigurna...a be za vek vekova ke nejkam da go vidam...neka se pokae kolku saka..nema vrakanje kaj mene
|
||
raka shto dava ne se sushi
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma jasno e deka vrakanje nema posle takvi izmami, klocata mu e veke dadena i sigurno deka takov covek treba da si lud da sakas. Samo losoto e sto ti se slucilo takvo nesto, sto ne mu go posakuvam na nikoj, osven na takvite ko nego . |
||
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |