|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 8889909192 217> |
Автор | |
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Svetot i lugeto ne moze da opstane bez 3 raboti sto ni gi dala prirodata Sonce ,Voda i Vozduh i edno sto go stvoril covekjot StrUjata!!!
Bez se drugo mozeme !!!!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EGIPKJANEC
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:33 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
elektricitetot ... ili strujata postoi otsekogas ... poveke od 17.500.000.000.000 godini ... kreativnata volja na Bog e preku: 1. gravitacija 2. elektro-magnetizam 3. slaba nuklearna sila 4. jaka nuklearna sila inaku magnetnoto pole na zemjata ... e rezultat na ogromniot protok na lava ... na ogromnite kolicini na elektricna struja ... koja proizveduva magnetno pole na zemjata ... a so toa zemjata e zastitena od od "sonceviot vetar" ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo prijatele ... sega otkriv deka 6378 KM ... ne bile kilometri ... tuku KaMila miris ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
predator
mnogu si go sakam nazad |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок ок, но јас морам да ја спомнам ЧУПАЛИЦАТА или уште попозната како ПИНЦЕТА кој е неизбежен реквизит од несесерот на секоја жена. Врши голема работа во средувањето, т.е. чупањето на веѓи кај нас жените. Самата рутина претставува едно големо задоволство кое верувајте ни малку не е болно како што изгледа (ова се однесува на вас машките). Чупалицата е една од битните помагала во допринесот на убавината на жената. поздравче до тебе Анакин, мило ми е што сум тука и на некаков начин успеав да ја надополнам темава |
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakva cupalica be,tuka se spomnuvaat zivi sustestava,ili barem sto nekogas bile zivi!
cupalica!!!
|
|
You live only ONCE!
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па ти не си свесен изгледа каква индивидуа претставува чупалицата за мене!!!!! |
|
barmomk
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Henryk Szeryng
Leonid Kogan David Oistrakh Jasha Heifetz Emil Gilels Richter ...................................... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako mozelo dve od karti i ENTER so ne bi cupalica
cupalica e odlicen individuum za individua Изменето од anakin - 18.Ноември.2007 во 00:10 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
100 strani....INDIVIDUI....
1391 KOMENTARI...DO TUKA ZA SREKA KALINA NE BRISHESHE MNOGU Изменето од mamma - 18.Ноември.2007 во 00:48 |
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Онлајн статус: Офлајн Пораки: 50221 e, ova ako ne e greska,gi sies ite po individualnosta, za nema ni devetsto dena,pisal 50 000 pati! neverojatno!! |
|
You live only ONCE!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA,TOA E... INDIVIDUA....MIKUS...PREDATOR,
NE MODERATOR... |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Arsen Lupin
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:34 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 8889909192 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |