|
SEX СО КОЛЕШКА/КОЛЕГА ИЛИ ПРИЈАТЕЛКА/ПРИЈАТЕЛ?? |
Внеси реплика | страница <1 34567 16> |
Автор | |
napoleon
Сениор Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
NEMA POTPIS
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa stavas vadis :) vazno e da se mrda da ne se bide u mesto:)
prijatelka da koleska ne
:)
prijatelka strikno ako epten situacija ili sto ti znam skriena ljubov:)
|
|
|
|
bond007
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sex so prijatelka???
Zena moze da mi bide prijatelka SAMO po sledniot redosled: POZNANICKA >>> LJUBOVNICA >>> PRIJATELKA ....znaci,da, sum se sexal so prijatelki |
|
EYES WIDE SHUT
|
|
TINISSIMA
Нов член Регистриран: 06.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me interesira dali nekoj bi imal seks so prijatel/ka. megu dvajcata postoi silna privlecnost uste od prviot den koga se zapoznale ama poradi toa sto i dvajcata imaat dolgi vrski (poveke od 5-6 god) nesto sprecuva. molam za odgovori
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што да ти одговорам како прво ке речам не фала на пријателот пошто не може да ме привлекува ако друг сакам
Изменето од Eleni - 16.Ноември.2007 во 01:09 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Teska rabota
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So prijatel NE, zatoa sto toj i mi stanal prijatel zatoa sto nemalo nikakva se*sualna privlecnost megju nas dvajcata........... a za kolega...........paaaaaaaa.......... ne sum bas sigurna deka ne bi
|
|
brigite
Група Регистриран: 16.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe dzabe ne ja izmislile pogovorkana "kaj sto go vadis lebot, ne go stavaj k***t" ....a ako sakas da se sexas so prijatel, racunaj deka si go izgubil kako prijatel....... |
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ako imas dobra oleska zosto da ne,ako ima fluid i ako ima privlecnost way not:):):) jas da!!!
|
|
brigite
Група Регистриран: 16.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=KUKOC7]pa ako imas dobra oleska zosto da ne,ako ima fluid i ako ima privlecnost way not:):):) jas da!!![/QUOTE
jas ne....radi pogovorkata ne za drugo
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moreee pogovorka aj da e prav so ne sum ja poslusal miljarda ima pogovorki so sum trebal da gi poslusam pa ne sum gi poslusal a ne pa sea za edna :):):):):)
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I JA BI KOLESKE.... AMA MI E STRAV DA NE ZGRESAM,NE TE ZNAM KOJA SI...MOZE NEKOJA DRUGA PO GRESKA DA NASTRADA....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I JA BI KOLESKE.... AMA MI E STRAV DA NE ZGRESAM,NE TE ZNAM KOJA SI...MOZE NEKOJA DRUGA PO GRESKA DA NASTRADA.... [/QUOTE]
Ej Kolega, ti slobodno pukaj ..pa........ mozebi i ke me pogodis, akoga ke me pogodis ke znaes deka sum jas
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej Kolega, ti slobodno pukaj ..pa........ mozebi i ke me pogodis, akoga ke me pogodis ke znaes deka sum jas [/QUOTE]
...EEEE..OVDE VEKE POLA E VISTINA!!!DOSEGA NISTO POSEBNO NEMALO...!AJ KE VIDIME..SAMO ZDRAVJE..!!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |