![]() |
|
Дали имате симпатија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 21> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
мамичко, ама он не знае ништо и не покажува никаква реакција ама сепак ми е симпатија....јас ке си траам, не мора да знае ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koj znae kolku vakvi patat po mene
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
е како немам,,имам
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
mojata porfesorka po germanski !! mnogu mi e simpaticna!!!! epten
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
да да имам
![]() |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
само да напоменам
симпатијата не е од форумот....од четот на идивиди е ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
И јас си имам симпатија!
![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
koj li nema
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Si imam
![]() |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Mishell, или најди си друг симпатија, или престани да ми го преполнуваш инбоксот. Ова веќе стварно нема смисла
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
evangelos ostavi go devojceto na raat....veruvam deka ne ti se lepi...a eruvam deka ti celo vreme pisuvas za da me pravis ljubomorna
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
фала богу дека имам !!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Imam biserno devojce
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
туфффф.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |