|
ЗА СПОМЕН (РАЗГОВОРИ ЗА ТОШЕ) |
Внеси реплика | страница <1 56789 14> |
Автор | ||||
natasa95
Нов член Регистриран: 09.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ZNAM DEKA OTSEGA NEMA DA BIDE ISTO KAKO PORANO BEZ TOSE,NO KAKO STO VELAT STARITE ZIVOTOT MORA DA PRODOLZI PONATAMU ZATOA
REST IN PEST ANGELU BOZJI |
||||
nate
|
||||
vicka
Нов член Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
tose ke prodolzi da zivee na sekoj sportski natrevar.samo sto ke go nema nego vo zivo da otpee.da se nasmee i srcata da ni gi raznezi.ne znam ne znam vise sto da kazam...zaludno e se.toska veke ni go nema i toa boli
trebase vecerva mecinja da frlame na bina
steta nikoj ne se seti
|
||||
vicka
Нов член Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Lencee
Нов член Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
26 rozi za TOSE*********************************************** najdov nacin kako barem malku da si olesnam na dusava
SEKOJ DEN ROZI ZA TOSE DA GO UKRASAT NEGOVIOT VECEN DOM.
TOSE******************************************************
POCIVAJ VO MIR ZVEZDO NEBESNA******************************* Изменето од Lencee - 13.Ноември.2007 во 13:58 |
||||
ltltltlt
|
||||
macenceto
Сениор Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
lele emilija
|
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
го немавте гледано порано...?? |
||||
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Nema i ne sakam da poveruvam deka go nema
|
||||
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
||||
leni
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1433 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
veruvaj
|
||||
beticka
Група Регистриран: 08.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pred nekoj den go pustiv negoviot koncert 2006 i za zal sigo upropastiv celiot den nesto mi falese vo dusata, boles cel den nesto vo gradite i site okolu mene bea srekni a jas samo figurirav i ziveev onaka! da ne bide dzabe denot! e Tose sto ni napravi
|
||||
betty
|
||||
leni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
veruvaj
|
||||
beticka
Група Регистриран: 08.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
deneska pak placev i toa koga na tv PINK nasata TIJANA igrase so skrsena noga na tosevata pesna Tajno moja i taa placese .mnogu emocii i nemam zborovi. TOSE zosto?
|
||||
betty
|
||||
leni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Sekoe utro i sekoja vecer se molam za TOSE.
Negovata muzika mi dava uteha, no istovremeno i premnogu me rastazuva.
Kolku li vreme treba da pomine za ova barem malku da prestane.Svesna sum deka ke trae.
TOSE
pocivaj vo mir zvezdo nebesna....................
|
||||
veruvaj
|
||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
некој вчера ме праша зар сеуште жалиш по Тоше??? ...не доби одговор иако беше кристално јасен одговорот...ке жалиме засекогаш по тебе.....секојдневно твои слики...твои песни....но џабе е се...те.нема!!!
|
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Зборовите замреа, станаа непотребни...Болката и тагата се вгенздија длабоко во сите нас, тука уште долго ќе домуваат и ќе не опоменуваат да не заборавиме, да ги сакаме сите и да помагаме...Почивај во мир и нека ти е вечна слава, Ангелу!
|
||||
Keti72
|
||||
Внеси реплика | страница <1 56789 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |