![]() |
|
Кога ќе ми дојде следната сметка од Телеком |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 12.Август.2007 во 13:21 |
и сега: за што да гласам ?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ke glasash ke si platam
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
poglupo neshto,..nema!,...ili ,...ima,...
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
за шо поглупо брза
|
|
![]() |
|
Bronhi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
Ќе барам ОНнет да ја плати
![]() |
|
Земете БРОНХИ полесно се дише
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
KE SE PUKNAM OD SMEA....
![]() ![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..И ТАКА БИ!!!ЦЕЛ БОЖЈИ ДЕН ДЕНЕС ZAGOR СЕ СМЕЕ.... СЕ СМЕЕ...СМЕТКА ДО ТАВАН....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
dolnodupenka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 156 |
zagor izgleda se "otkacil"!
|
|
![]() |
|
Diki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
e mojata smetka, sekoj mesec e samo 180 euro i nisto poveke ama prikljucen mi e so telefon.
|
|
![]() |
|
TIGAR ![]() Група ![]() ![]() ТИГАР Регистриран: 06.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Најдобро ти е да си платиш али ако е многу голема сметката може и ова Телеком ке гори а никој нема да ја гасне
|
|
Happy new year
Be CarEfUl you don't now me |
|
![]() |
|
insert ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Jas samo ke si ja platam :)
|
|
Site greski vo recenicata se pecatni....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |