|
Ноќниот живот во скопје |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Август.2007 во 22:44 |
|
На ова тема можат да пишуваат сите што се од ск.По што видов дека некој напишал за ноќниот живот во струмица.Вие за ова тема ќе го говорите што прават луѓето навечер.Еве ќе дадам неколку примери:Па излегуваат,одат со момче/девојка,сурфаат на интернет,многумина спијат,работат...Ај вие нешто кажете за тоа
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вака сега: доколку во текот на наредните 10 дена, не се коментира на темава,,ке ја ставам под клуч
|
||
|
||
elence
Група Регистриран: 10.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa za temava nema mn mn sto da se zbori nokniot zivot vo skopje smrdi
kraj na prikaznata |
||
zivej go sekoj den kako posleden
|
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Комплетно се сложувам!
Скопје порано имаше супер ноќен живот, ама сега од сељачишта не можеш ко човек да се забављаш.
Башка, немаш опција. Порано се знаеше, имаше за сечиј вкус. Сега тапанарија. Единствено останува седење по ресторани.
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo posledno vreme tapa mie kaj i da otidam
taka da lecam rani vo birtiite po debar maalo... |
||
speed
|
||
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ноќниот живот во СК за кого како.
Мене ми е таман. Оваа сезона ретко излегувам но минатата се истурив од журкање. Значи редовно место: Кастро. Журки на Диџитал Денс и на Џанглист Мувмент имаше често. Оваа година овие вториве не се баш во форма, ама првиве фураат турбо. Е сеа за вас не знам како, беф еднаш во Картел со колегите и колешките од фирма и ми беше тиња. |
||
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Definitivno se slozuvam so ova..Tapa ziva.. |
||
eva2marija
Нов член Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kade izleguvaat onie "postarite" mladi (30-35 godisnite) , sega na zima niz Skopje?
Vo Januar 07 koga bevme vo MK sakav da si go prosetam mazot, togas pocna ona do 1 po polnok i nemase kade da sedne coek- se zatvoreno. Uste e taka-do 1, ili startot bese vazen? |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas slusnav deka imalo nekoja ogromna diskoteka ,ako ,ne i najgolema vo MKD nekade vo blieinata na Skopje ,ama neznam toçno kade!?ZNAE NEKOJ???
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
daj kazete bas sakam da znam kade e
|
||
|
||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema ni eden izdaica
|
||
|
||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Марија не се нервирај.
Грандиозната дискотека се вика едноставно ГРАНД, и се наоѓа на 15 км од центарот на Скопје во скопското село Кадино. Или да бидеме прецизни на 4 километри од куќата на LouWeed, или на 7 км од мојата куќа. Збира околу 6000 луѓе. Сеуште не сум бил од едноставна причина што не ми е баш по ќејф нивната агенда. Четврток жива сфирка со некоиси музиканти. Петок гости од Србија или познати пејачи/пејачки од Македонија Сабота ретро (мада како што слушнаф пуштале и песни понови од 2000 година, ама нека им биде) Недела мислам дека беше Бабура таму, ама не сум сигурен. |
||
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |