|
Животни грешки |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site pravime greski svesno ili nesvesno.Megutoa greskata e greska togas koga ke ja priznaeme.
Zatoa mislete pa reagirajte
|
|
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|
Agapi
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najgolemata greska (barem zasega iako za nekoi mozebi ne e toolku golema) ja napraviv letovo, i gi trpev posledicite mozebi 3 meseci a i seuste gi trpam. Iako znaev deka ke zgresam se odluciv na toj cekor ne znam zosto. Mozebo potajno kako i site se nadevav deka ke uspeam. No posledicite bea pregolemi i kako sto kazav tri meseci se obiduvav da gi nadminam i da pocnam da si ja popravam greskata ali tesko idese. I po tolku obidi, po tolku solzi konecno rabotite pocnaja da se vrakaat vo normala. Iako ne taka sto ocekuvav no barem trgna...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bese soncev den, a ona pruzase alista. A ja zad nea komentiram :
- Aaaaa, mnogu se navaluvaas, za da te gledaat komsiite u gzot koa se trtiiis, a onoj odozgora da ti glea u cickitee, znaci takaa ! A ona vo toj moment imase corapa vo rakata i bezobrazna edna me udri so mokrata corapa po glava...i od togas... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NIE MOZEME DA UCIME I VRZ SVOITE GRESKI...
COVEKOT SO UCENJE, STANUVA MORALNA LICNOST... |
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivotni greski, pa uste i svesni? Da. Koga birame pomegju dve losi situacii, a morame da odbereme edna, e togas svesno ja pravime greskata, no dali po nasa vina ili poradi okolnostite, toa e diskutabilno.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eh ako ima nekoj popovikan za ovaa tema od mene neka se javi!Greski,greski i samo greski....36 godini vo svet na iluzii vo svet kade realnosta se mesa so irealnosta,vo svet na imaginacii sto mi ja napolnija glavata i me napravija invalid!Ako pocnam da gi redam edna po edna ke mi treba cel tom pisuvanje.Denes svativ deka se dosega sto sum vrvel bil svet na iluzii sto bile proekcija na mojot mozok,kopnez po edno parce mir i covek do mene so ke me prifati kakov sto sum.E tuka doagja najbitnata poenta....koga go najdov toa so go barav tolku vreme si prodolziv so istoto tempo na pravenje greski....edna po druga ne zemajki vo obzir sto drugata strana so e do mene misli za seto toa.Kako ova da e moja licna bitka za samodokazuvanje i za mir po moite proekcii.E toa se duese taka kako balon dodeka denes ne pukna kako balon od sapunica!Ona so mi e najsveto i najsakano a sto ne se naojga cesto mi go servira mojot zivot i greski na tacna vo najubava dekoracija!Dekorirana so site moi propusti i maski sto sum gi nosel celo ova vreme.Go povrediv najmiloto sustestvo sto tolku ocajno go barav.....nikogas nema da si prostam za toa!Ama vo isto vreme i sum blagodaren sto imase doblest da go napravi toa na nejzin unikaten nacin...se se para vo mene...srceto gori vo ognot sto sam si go zapaliv!Tolku se osejkam mal i nikakov pred nejzinite oci sto mozno e i da ne me primetuva i da me zaboravi vo sekunda..dzabe se zborovite,dzabe e se ona so covek go pravi za da si obezbedi mir ako ne e svesen za ona so go napravil!!A trebase da bidam takov kakov sto sum......covek kako i site drugi!Zosto ednostavno koga moze komplicirano.....e ete vi go rezultatot!Go molam gospod da mi dade sansa da ja popravam stetata sto ja napraviv a smetam deka ja zasluzuvam oti seto ova e rezultat na moeto opkruzuvanje i ona so sum go pominal pred ova.A ako ne ja dobijam i toa ke bide po zasluga bidejki vo zivotot nema posledica bez pricina......ziveeme vo pricinsko posledicen zivot i ne moze da bide poinaku.
ZATOA LUGE MOI ZIVEJTE GO ZIVOTOT EDNOSTAVNO I BIDETE SI SVOI....SAMO TAKA MOZETE DA NAJDETE SREKA I MIR VO DUSATA!! |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E СТВАРНО НЕМАМ ЗБОРОВИ!!! Ова е преубав пост! |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za zal sekogas vo zivotot e taka "KOGA KE GO IZGUBIS TOA STO GO SVAKAS" sednuvas,,i pocnuvas da razmisluvas kade zgresiv,,,,zasto zgresiv,,,pa kade zgresiv i red drugi prasanja koi vo toj moment i ne se bitniIIIIIIIIIIII zato sto toj sto treba da te slusne ne e tuka do tebe?????
zatoa pred da napravite bilo sto vo zivotot mislete mislete i samo mislete za da ne dojdete vo situacija da gresite???????
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima samo eden problem vo celava storija. A toa e deka nedostasuva verzijata od drugata strana, onaa povredenata. Ne bi dala aplauz na ova zosto aplauzot e za heroite ne za slatkorecivite i filozofite. |
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SUM GRESEL MNOGU,SUM PRAEL RAZNI RABOTI OK SEKOJ GRESI
ALI ZA NISTO NE SE KAAM SO SUM NAPARVIL I SAMO EDNO MIE BITNO ISTITE GRESKI DA NE GI POVTORAM E AKO TOA GO NAPRAVAM GI POVTORAM TOGAS KE SE KAAM..... |
|
speed
|
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozam da bockam kako pcela,
bidi vnimatelen kako se odnesuvas kon mene nemoj da mislis deka ke ja prifatam tvojata zalna pokana, zatvori ja vratata koga ke zamines.... I na kolena si dolu, no premnogu e docna, ne doagjaj mi lazejki i se obiduvas da dopres do mene, kakva golema greska, te gledam kako pagjas. Natalie Imbruglia - Big mistake (prevod od tekstot Golema Greska) Изменето од Mishell_G - 21.Ноември.2007 во 17:50 |
|
Diki
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivotni greski? odgovor nikoj-a ne e bezgresna-bezgresen. sekoj-a se uci od zivotnite greski.
|
|
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |