IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Не можам да спијам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Не можам да спијам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 26>
Автор
Порака
loptica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 173
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај loptica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2007 во 03:30
Na zdravjeкафе
Ubavi sonista EvAngelosголемо%20гушкање
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2007 во 03:32
зевање Фала и тебе loptice големо%20гушкање

п.с. Да не бидеш сама, ќе ти го оставам малиов да те чува :pishtoldz
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај loptica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2007 во 03:35
O fala....среќа
Ako dojde nekoj sumnjiv tesko nego.
Mada i jas sum gotova viseпоспаност
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 00:52
Eeee.....noknata smena pocna a nikoj nema da go cuva forumov....лутина
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 01:23
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

Eeee.....noknata smena pocna a nikoj nema da go cuva forumov....лутина

Јас сум тука, не бери гајле. Спокојно спиј.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај loptica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 01:26
I jas...naravnoсреќа
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 02:25
Навечер имам поголема концентрација за се.И за учење и за на форум...
и не ми се спие.имам толку енергија. wowowow
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај loptica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 02:28
Jas se pomalce bavam so astrologija....taka da vecerva mnogu luge ke patat od nesonica....retogerne su neke planete, taka da nisto nee cudno sto ne ti se spije.
Iskoristija energijata, ne misli kako treba da zaspije, tuku ugoduvaj si sebesi...
Uci, pisi....letajголемо%20гушкање
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 02:30
[Uci, pisi....letajголемо%20гушкањеПрави генерална проба
[/QUOTE]
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 14:38
Originally posted by loptica loptica напиша:

Jas se pomalce bavam so astrologija....taka da vecerva mnogu luge ke patat od nesonica....retogerne su neke planete, taka da nisto nee cudno sto ne ti se spije.Iskoristija energijata, ne misli kako treba da zaspije, tuku ugoduvaj si sebesi...Uci, pisi....letajголемо%20гушкање

koga go procitav ova za planetite bas se zacudiv bidejki jas vcera se iznamuciv da zaspijam, menuvav krevet, spalna, dnevna...
zaspav duri nakaj 5 sabajle.
people are strange
Кон врв
Zeska Domakinka Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2007
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeska Domakinka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 15:16
 neznam dali nekomu ova mu se slucilo i slucuva seuste no eve mene licno da. problemot ne e vo toa sto nemozam da spijam zasto po celi noki na net normalno deka mi se kine sonot... tuku koga ke legnam premorena premorena do beskraj i se ok pocnuva da me faka dremka no po nekoja minuta mi se slucuva kako nekoj refleks koj me drmnuva neznam ni ja kako da vi opisam i me rasonuva... mnogu gadno nesto e... no sto e sepak i zasto taka mi se slucuva neznam... i plus mnogu zboram vo son a i se vadam od pamet a ponekad ne se ni sekavam od sto... pomos?големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Sometimes is necessary to listen the silence... It may tell more...
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 16:57
Neznam sto e razlikata pomegju mene i vas ama jas legnuvam okolu 21 se budam pred sedum od osum som na rabota i taka. Posle rabota mnogu pati ke prilegnam nekoj saat ama navecer pak ke zaspijam i pokraj toa sto ke ispijam ponekoe kafe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај loptica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 17:32
Taka ti se sviknal organizmot...ti treba mnogu son....
21 e sepak mnogu rano za legnuvanje....ne dozvoli da ti se zivot sveduva samo na rabota i spijenje, ne znam kako funkcioniras za vikendi....ama vo sekoj slucaj treba da si najdes nekoj balans.
Ako spijes porucek, epten e rano da legnes pak u 21....probaj barem okolu 22....
Кон врв
ultra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Поени: 2616
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 18:27
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење A zosto mislis deka pati od nesonica? Duri veli deka ni kafeto ne mu smeta da zaspieголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 26>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.