|
Не можам да спијам... |
Внеси реплика | страница <1 7891011 26> |
Автор | |
loptica
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na zdravje
Ubavi sonista EvAngelos |
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала и тебе loptice
п.с. Да не бидеш сама, ќе ти го оставам малиов да те чува
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
loptica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O fala....
Ako dojde nekoj sumnjiv tesko nego. Mada i jas sum gotova vise |
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeee.....noknata smena pocna a nikoj nema da go cuva forumov....
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум тука, не бери гајле. Спокојно спиј.
|
|
loptica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas...naravno
|
|
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Навечер имам поголема концентрација за се.И за учење и за на форум...
и не ми се спие.имам толку енергија. wowowow |
|
loptica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas se pomalce bavam so astrologija....taka da vecerva mnogu luge ke patat od nesonica....retogerne su neke planete, taka da nisto nee cudno sto ne ti se spije.
Iskoristija energijata, ne misli kako treba da zaspije, tuku ugoduvaj si sebesi... Uci, pisi....letaj |
|
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[Uci, pisi....letajПрави генерална проба
[/QUOTE] |
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga go procitav ova za planetite bas se zacudiv bidejki jas vcera se iznamuciv da zaspijam, menuvav krevet, spalna, dnevna... zaspav duri nakaj 5 sabajle. |
|
people are strange
|
|
Zeska Domakinka
Група Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam dali nekomu ova mu se slucilo i slucuva seuste no eve mene licno da. problemot ne e vo toa sto nemozam da spijam zasto po celi noki na net normalno deka mi se kine sonot... tuku koga ke legnam premorena premorena do beskraj i se ok pocnuva da me faka dremka no po nekoja minuta mi se slucuva kako nekoj refleks koj me drmnuva neznam ni ja kako da vi opisam i me rasonuva... mnogu gadno nesto e... no sto e sepak i zasto taka mi se slucuva neznam... i plus mnogu zboram vo son a i se vadam od pamet a ponekad ne se ni sekavam od sto... pomos?
|
|
Sometimes is necessary to listen the silence... It may tell more...
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam sto e razlikata pomegju mene i vas ama jas legnuvam okolu 21 se budam pred sedum od osum som na rabota i taka. Posle rabota mnogu pati ke prilegnam nekoj saat ama navecer pak ke zaspijam i pokraj toa sto ke ispijam ponekoe kafe.
|
|
loptica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka ti se sviknal organizmot...ti treba mnogu son....
21 e sepak mnogu rano za legnuvanje....ne dozvoli da ti se zivot sveduva samo na rabota i spijenje, ne znam kako funkcioniras za vikendi....ama vo sekoj slucaj treba da si najdes nekoj balans. Ako spijes porucek, epten e rano da legnes pak u 21....probaj barem okolu 22.... |
|
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A zosto mislis deka pati od nesonica? Duri veli deka ni kafeto ne mu smeta da zaspie
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |