|
Кои странски јазици ги знаеш? |
Внеси реплика | страница <1 56789 14> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НИТУ ЕДЕН!!!А,НЕМАМ НИ НАМЕРА ДА УЧАМ!КОЈ САКА ДА МЕ РАЗБЕРЕ,НЕКА СЕ ПОТРУДИ МАЛКУ ПОВЕЌЕ!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
macenceto
Сениор Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
angliski , italijanski, turski i albanski edno 40- 50 %
spanski 80 % da recheme normalno makedonski mi e majchin jazik arapski znam isto i malku hrvatski srpski a da i slovenski znam hehe
pozz do site cao Изменето од macenceto - 08.Ноември.2007 во 09:06 |
||
loptica
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Makedonski
Jas sum srbinka koja zivee veke 4 godini u Skopje... Nee naj, naj...ama zboram nekako |
||
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
||
The wolf
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Stom ne e zabraneto da se falime ajde i ja da se pofalam
Angliski i taka i taka ,nakaj dosta dobro 4+ Grcki moze da se razberam bez problem 4- EXYu(posebno srpski si go nauciv od maka i da ne sakav morav)-Slovenecki(nikogas ne sum gi razbiral??!!!)+BUG germanski dosta slabo ama mozam da skontam nesto 2- makedonskiot mi se izdeformira poradi drugite!!! i cat pat znam da frlam po nesto od drugite jazici!!osven francuski(ne sum romanticen) |
||
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tuka nishto ne ti fali ni zapirka, lamo site makedonci da zboruvaat kako tebe. |
||
The wolf
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imas pravo sikter!!!!drugarce nie poveke gresime toa e fakt!!! Vidi pogore!!pozdrav do tebe |
||
loptica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke go svatam ova kako kompliment...
Mne mi e samo problem koga da stavam ta-to, na primer koga treba da kazam samo covek, a koga covekot ili vrata ili vratata Toa koga ke go naucam ke castam.... Ama mnogu e tesko da se izrazis na makedonski....nema padezi..nekako mi e siromasen... |
||
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
||
sikter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be,ako ova go pisuvas brzo bez mnogu mislenje, sto da ti kazam
nema niedna greska duri i se e literaturno bravo a,si mislis deka ne ti e bas dobar izgovorot a za ta-to,...e,pa toa se stava nakraj koga se zboruva za neshto konkretno na primer,ako mislis na vrata do tebe,...togas ja clenuvas so ta na krajot znaci ona sto e poznato ili na vidik se clenuva ne znam dali me razbiras? |
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Angliski i Germanski
|
||
loptica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se trudam da razberam...ama cesto go zaboravam ta-to-ot...sto mozes da primetis i po mojite postovi
edit by....hahahaha |
||
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Angliski sovrseno
Italijanski-ucam
Francuski-sovrsno
Germanski-sovrseno
Grcki-vo faza na ucenje
Ruski-vo faza na ucenje
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
sikter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
swahili!
|
||
Mousquetair
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2007 Локација: Belgium Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
voulez vous coucher avec moi ce soir |
||
un pour tous et tous pour un
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |