|
Кочани |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
orizari:) e naj hard kor selo:)
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera se vrativ od Kocani. Branata e napravena bombona. definitivno letovo pocesto ke si odam doma
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лелел Бе еМ Ве колку при срце си ги фаќаш злочестите коментари, хахахаха
Еј ме фати носталгија за идење натаму, цела година не сум бил. Сакам да се видам со другарка ми Ивана Максимова, со Драгица старата џанкерка (ако не овердозирала у меѓувреме), со Zewlean еден од поттикнувачите на втората младост на Macedonia клубот на Deviant Art, најголемиот сајт за млади уметници на планетава. Братучет ми Андриј од Инион, другар ми Даниел од Џејсон. Инаку слики од Кочани има по Ве Маседониа и Кајгана форумите. Најчесто постирани од страна на еден Волчко. Дел од нив се сликани од мене. Ај ако немам многу работа на работа ќе ги префрлам сликите и на овој форум. И за жал на Ајс Ди еМ еКс... возот веќе 3 години не оди за Кочани.. ех колку пријатни спомени носам од патувањата со тој воз за Кочани, едно време беше Нај Каубојски воз во Европа. Изменето од Tonchie - 25.Јуни.2007 во 19:23 |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, mnogu dobar bese vozot.
Zatoa vo sabota, ke si odam so kola |
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кочанчани и Кочанчанки . . . Да видам сега колку сте гостопримливи . . . Јас идам службено натаму . . . Ако сака некој да одиме на кафе попладне нека ми пише една лична порака до утре ова време . . . Ќе размениме мобилни и ќе одиме на кафе . . . Јас ќе бидам таму неколку дена така да се надевам дека некој ќе ја прифати оваа покана . . . Поздрав . . .
|
|
STRUGA
|
|
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bez zaebancija... vo kochani imat najubaj devojki!!! da ojsh!!!
|
|
LIPS
Група Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kocani.. super grad, super luge. pozdrav do site sto se od kocani na forumot
Изменето од LIPS - 24.Октомври.2007 во 04:01 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EDNA DOLGA ULICA VO CENTAROT...KOLA DO KOLA DA NE MOZES DA POMINES,EDNA SENDVICARA,VO KOJA DVAJCA STARI LUGE PRAVAT SENDVIC SO KEBAPCINJA,45 MIN.DA TI SE ODJADE...DODEKA GO CEKAS...
MOETO ISKUSTVO OD KOCANI... |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za replikava te cestam kafe vo SKopje, a vo Kocani cel ruceki toa oriz so kokovce |
|
|
|
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HEHHE ZNACI SI VIDELA SAMO 1 % OD KOCANI.... GRESKA SI ..... AJ KOGA KE IMAS VREME BAS TAKA PROSETAJ GO CEL A I ODI NA EZEROTO MALCE DA SE IZLUFTIRAS? ILI NE ZNAES DEKA IMA EZERO? EHEEHE |
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блашке, без навреда ама да не си била со после пазарот во некоје кафеанче на непазарен ден?!
Мене така ми чини. Ај следниот пат прошетај го цело Кочани, барем центарот целосно, Трговскиот обавезно заобиколи го, и ќе најдеш убави работи, убава храна. |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Kochani sum go jadela najubaviot pilav vo zivotot...
ili...piljav,kako shto kochanchani go vikaat,so rendano sirenje...mnjam |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tonchie prosti mi,ama jas mislam deka ne rekov nisto loso,za nekoj da se navredi,samo go kazav moeto iskustvo od Kocani.Bese nedela koga pominuvav tamu.Mislam deka grdceto vi e ubavo,samo ima dobri luge i pomalku dobri...
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не дека сакам да се фалам, ама сме едни од подобрите луѓе
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |