IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе муабет (фото)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе муабет (фото)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 164165166167168 231>
Автор
Порака
Vojkan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Мај.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 00:07
Abe kakvo potrosuvanje! Sega zemav od Tesco instant kafe i dva litra mleko.
Pa treba li da se pie ovde ili ne?
Navali narode i kazuj denes dali vo Skopje imase sneg. Ili pak so dekret zabranija da pagja sneg i sl.?
Ovde e uzas vremevo. Ladno, duva veter, prska nekoj gaden dozd (posebno ako se setam so aparatot) i plus znae i sneg malku da se zamesa so dozdot.
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
Кон врв
chaat Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 10.Ноември.2007
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај chaat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 00:12
Originally posted by branko_k branko_k напиша:

se potrosi kafeto izgleda... rabotava e ke treba da se prefrlame na caj голема%20насмевка

I TOA RUSKIзбунетост
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 00:24
Vojkan , sto mi se sluci pred nekoj den . Na rabota na skype me kontaktirase  izvesen Vojkan so isto ili priplizno slicno prezime kako tvoeto , ne obrnav vnimanie . Si napraviv muabet , za da na kraj  koga go prasav kako e vo Praga svatam deka ne si ti . Se slucuva . изненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 00:28
Na zdravje

Si razubavila necij den
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
Кон врв
chaat Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 10.Ноември.2007
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај chaat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 00:30
тагаMENE NIKOJ AKO SAMA NE SI GO RAZUBAVA....M............
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 00:32
Inaku, vo Skopje sabotata mi se sluci nesto sto me potseti na tebe.
Sakav da slikam edni cistaci kako se odmaraat, a kolickata im bese na 5 metri od niv. I dodeka se mestev, skoknaa od sedecka polozba i pocnaa da rabotat. I edniot mi vika: Samo za loso ne slikate. Za arno nikogas.
Jas si vikam, ovoj me zgresil za nekoj i go prasuvam od kaj si misli deka sum.
Odgovor? Si mislese deka sum od nekoj vesnik. Dodeka da objasnam deka sum hobist, mi pomina zelbata da zamolam eden od niv za portret.
Normalno, mi tekna na tebe i toa sto vikase deka ako izvadis aparat vo Skopje odma ke mislat deka si od nekoj vesnik.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 00:39
И ќе кажете како е во Скопје или ќе треба на А1 да гледам временска прогноза?

Инаку, и јас доста често сам си ги разубавувам деновите во Прага. Полека станувам мајстор за самостојно разубавување денови. Ќе треба да напишам книга.голема%20насмевка

Нина, честито изборот за Куманово.
Поздрав и до другите. Секоја чест.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 00:44
Ne znaes sto e podobra varijanta . Da kazes (izlazes) deka si od vesnik "ne sakaat da gi ima po vesnici " da im kazes deka si amater , ne si tolku vazen . Zatoa sega za sega gi fotografiram od pozadi , na odminuvanje ili ako me posluzi zoomot . Se poveke sakam da lovam momenti . Najdobro e od kola . намигнување 
Кон врв
branko_k Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2007
Поени: 682
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 00:46
Vojkan, ladno e, ama uste ne pagja snegголема%20насмевка... ama kaj da e...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 00:55
Vojkan , vaka po red . Mi se cini deka za utre prognoziraa dozd .

Za razubavuvanje na denovi ... sekoj si znae najdobro sto go veseli .

Za izlozbata vo Kumanovo , blagodaram . Vide i sam koj ima golem udel vo mojot uspeh среќа . Ova e moe prvo izlozuvanje , bev i na samoto ziriranje , tolku bev vozbudena i imav trema , kako pred ispit ili intervju za rabota газење%20од%20смеење .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 00:57
Значи, кај да е, ќе одите на сафари со санки.среќа

Нина, ќе станеш позната по тоа што сликаш грбови. Не се смеј или лути, те молам. Не се зезам.
Има еден таков фотограф. Од Англија чинам беше. Го сликал Черчил (ако не се лажам) од позади зашто не фатил позиција и станал познат по тоа што слика грбови. Многу познати грбови има сликано.
И јас се тешам дека ќе станам познат по тоа што сликам дефокусирано понекогаш (да не кажам често :)). А може и нозе да почнам да чкрапам. Каков фетиш тоа ли ќе биде? Нозете на Трифун или нозете на Амди Бајрам.газење%20од%20смеење
Еј, ќе барам копирајт за идејата ако некој почне пари да прави од нозе!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 00:58
Кој е во жири на такви работи?
Професионални фотографи, уметници или обични луѓе?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 01:06
Фала за друштво и муабет. Јас морам да легнам и да пробам да се натерам да заспијам. Утре имам часови скоро цел ден.тага

п.с. Ваљда не ми се налутивте за муабетот со сликањето грбови и нозе?
Таков ми е и муабетот и хуморот. Мај аполоџиз!голема%20насмевка
Кон врв
branko_k Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2007
Поени: 682
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 01:09
голема%20насмевка
голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 164165166167168 231>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.