![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 283284285286287 525> |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Твој сон. Мој сон |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Крајот на бескрајот |
|
|
|
![]() |
|
Мрак Не гасни го светлото. |
|
|
|
![]() |
|
Лице или грб |
|
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
i'm in a wide open space
i'm standing... |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Nemoj tako ja cu prvi reci
jos te volim, jos sam lud za tobom s njim sam ledza okrenula sreci, al ne mogu mu reci zbogom, jos sam luda ja za tobom ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
mislim na tebe sonce izlazi dal ti falim kao meni ti???????
|
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Imas pozlacene usne sto rijekom pogleda,
uvijek kao drhtanje bisernih zvijezda, ljube moje obraze i dok sa zamorom svojih usana, poput kosute nestajes u svitanju mojih ruku, trcim proplancima tvog pozudnog tijela i kadkada kao cvijet, a kadkada osmijehom u tebe uranjam i s radoscu plavog neba pupam. Izgaram pri samoj pomisli kako primas moje tijelo ili kako me ljupko, uzburkana zarko zelis. Istovremeno, dok tako slatko tonem, ljubavnice moja, ti ispod mene rasplices kose i prostires uzdahe i nasu postelju cinis nepreglednim izvorom strasti. Nitko osim tebe nema toliko plodova blazenstva i nitko nema ramena obasjana svjetloscu beskraja. U tvojim su suzama noc i dan kapi vjecnosti, medju tvojim bokovima, more otvara svoje hridi. Sto moze zasjeniti bijelinu tvojih grudi? Sto je moja radost nego nemoc bez tvoje njezne blizine? Tvojim rukama tece moj zivot. Tvoje me misli podsjecaju na lahor proljetne duge. Sva si u tisini mirnih voda, a opet, kao bujica grlis, pa se podno mog trbuha u vir pretvaras i neprekidno se na moje meke obale naslanjas. |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Elle tu l'aimes si fort si fort
Au point, je sais que tu serais perdu sans elle Elle tu l'aimes autant je crois que j'ai besoin de toi Moi j'enferme ma vie dans ton silence Elle tu l'aimes c'est toute la différence Elle tu l'aimes au point sûrement D'avoir au cœur un incendie qui s'éternise Elle tu l'aimes et moi sans toi en plein soleil j'ai froid Plus ma peine grandit en ton absence Plus tu l'aimes c'est toute la différence Elle tu l'aimes si fort si fort Au point, je sais que tu pourrais mourir pour elle Elle tu l'aimes si fort, et moi je n'aime toujours que toi |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Тишина
Удри во плафонот тишината и се искрши на безброј премолчени зборови. Деформирани преполовени букви и искривени интерпукциски знаци попаѓаа без звук, сосем немо. Газам по сронатиот молк како по мек килим, без да ми одекне чекорот. Се оддалечувам тивко по колоната од точки кон моите распеани сни. Ти ја оставам тишината тебе. До последната буква на подот |
|
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
The grass was greener
The light was brighter The taste was sweeter The nights of wonder With friends surrounded The dawn mist glowing The water flowing The endless river |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
А МОЈОТ ЖИВОТ ИГРИ БЕЗ ГРАНИЦИ
УМОРНА ПРИКАЗНА СКИНАТИ СТРАНИЦИ
ПРАЗНИ НЕИСПИШАНИ
...............
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Site racete gore:
La la laaaaaaaaaaa
Slatka Makedonija
so zbora dva
sve sto kazuvaaat
team so tradicijaaa
i srcee golema za POBEDA ....
Ale ale alee
peat plavovii
ale alee aleee
za mnogu golovii
i zname ke se vee od site grla ke se pee
NAPRED MAKEDONIJA !!!!!!!!!
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Македонија навива за вас
Пеат милиони како еден глас Македонија сака победа Милион срца една молитва.... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 283284285286287 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |