IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Мажите дефинитивно одат по убавите жени!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мажите дефинитивно одат по убавите жени!

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 9>
Прашање: ...
Одговор Гласови Статистика
38 [86,36%]
6 [13,64%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Мажите дефинитивно одат по убавите жени!
    Испратена: 12.Ноември.2007 во 02:59

Ако постои оваа тема, може да се брише. А, ако не, ме интересира вашето мислење. Доколку ние, жените, "одиме" по парите, ме интересира дали мажите "одат" по убавината. среќа

Кон врв
kojotovik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2007
Поени: 369
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kojotovik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 03:14
abe srce da ti kazam jas ne mi treba nekoja so CICKI 100cm ili GAZICI 10000cm. mi treba nekoja elegantna, slatka i pred setoa toa da me saka.

a toa deka odat po ubavite zeni e samo iluzija, znaes muabetot O EJ SO JAKA E ONAA DA I GO OPNAM ITN...
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 08:32
Originally posted by kojotovik kojotovik напиша:

abe srce da ti kazam jas ne mi treba nekoja so CICKI 100cm ili GAZICI 10000cm. mi treba nekoja elegantna, slatka i pred setoa toa da me saka.

a toa deka odat po ubavite zeni e samo iluzija, znaes muabetot O EJ SO JAKA E ONAA DA I GO OPNAM ITN...

..ZA DOBRA SVINJA..NEMA LOSA POMIJA...ТОА Е ОНА ВИСТИНСКОТО!голема%20насмевка
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 08:53
ubava....e relativen zbor, sekoja zena si e ubava na svoj nacin .....
Кон врв
Ateist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Macedonia
Поени: 757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ateist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 09:01
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

ubava....e relativen zbor, sekoja zena si e ubava na svoj nacin .....

Тука си сосем во право, во секоја жена има некаква убавина, само дали ќе ја видиме?
Секакви не има меѓу мажите нели? Некој по парите (има такви случаи и кај мажите, не само кај жените) некој по убавината, некој..... по кој знае што.
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
Кон врв
that's me Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2006
Локација: Burundi
Поени: 581
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај that's me Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 09:03
praznoglavite odat samo po ubavina!
Пази,памтам к'ту слон.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 10:09
Ako
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 11:52
"Sto je lepo i bogu je drago"  ne rekle za djabeголема%20насмевка
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 11:54
odzadi site se ubai.....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 11:57
odzadi obrazi se smeat
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 13:55
Ajde , ajde momci............malku iskrenost molam............koj od vas se zagledal vo nekoja sto e kako AKREP i kolku od vas ne se vrtat na ulica koga ke pomine nekoja dobra cuca a????
Ajde ispravete ja anketava i dosta lazenjeчекање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 14:02
glasav........
Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 14:04
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

glasav........

aha, da газење%20од%20смеење

ajde, maski bidete malku iskreni среќа
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 14:22
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Ajde , ajde momci............malku iskrenost molam............koj od vas se zagledal vo nekoja sto e kako AKREP i kolku od vas ne se vrtat na ulica koga ke pomine nekoja dobra cuca a????
Ajde ispravete ja anketava i dosta lazenjeчекање

....STO NE PRASUVAS NAS...PRASAJ GI BANDERITE..I ZNACITE....!!!газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,205 секунди.