|
Дали би простиле неверство? |
Внеси реплика | страница <1234 29> |
Автор | ||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikoj ne prostuva neverstvo!!!!! nema takvi!!!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo za obesteta od 1000000 eu
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neverstvo???????? e toa e veke teska rabota sto moze da mu se sluci na nekogo????
a se prostuva samo ako postoi golemaaaaaaaa ljubov?????
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mozebi i mozam da prostam ama NIKOGAS NEMA DA ZABORAVAM
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e toa e usto poloso da prostis a da ne zaboravis poarno ic ne prostuvaj zasto koga togas ke se prefrla za toa????????
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
iskreno mnogu mu ja zatupivte
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
beticka
Група Регистриран: 08.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas iskreno prostuvam, ama neverstvo nema da mozam,ako misli nekoj deka nekoj e povreden od mene neka si odi so sreka ,ama da me smee pozadi grb ne batka toa nikako. Vtoro ako moze da me izneveri bez da znam sekoja cest ama ako doznam zimi se ke go otrujam!
|
||
betty
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EEEEEEEEEEEEEE PA TI NE GLEDAJ NA SE TAKA PESIMISTICKI.........BITNO E DEKA TOJ KE ZIVEE VO ZABLUDA DEKA SUM MU PROSTILA.......
|
||
Jassy
Нов член Регистриран: 02.Септември.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NIKOGAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
Senza di te non c`e la farei
|
||
florensia
Нов член Регистриран: 11.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke mu prostam a potoa ke mu raskinam dokolku se zaljubil vo druga, toa ke go razberam do negde zasto neli sepak se raboti za ljubov. no dokolku toa go napravi od azdis, togas ke prodolzam so nego za da mu vratam pa potoa ke mu raskinam. Fer enough
|
||
Lolita
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvo ke go ubijam, pa potoa ke mu prostam
|
||
Your sweetest nightmare
|
||
The wolf
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A zasto ne si napravis prvo ruska salata od nego???? recept> iseckaj go na milion mali parcinja,jajca-ama gledaj iskoristi gi negovite ,kisela krastavica,kompir,grasok..dobro izmesaj i stavi majonez od gore!!kako dekor moze da stavis nekoja maslinka i magdanos!! posle toa ides u wc i posteno.. .iiiiii. .. pustas voda i aj cao!!!! |
||
loptica
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gledam deka na samata pomisla na neverstvo nekoji luge poluduvaat....
Gledam i deka imaat i recept.... Jas sum miroljubiva...... Ako bidam prevarena najmnogu ke go boli ako ic ne reagiram OOO....kolku samo boli toa.... |
||
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
||
Внеси реплика | страница <1234 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |