![]() |
|
Дали Ви се остваруваат соништата |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Автор | |
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 10.Ноември.2007 во 22:36 |
МЕНЕ ПОРЕТКО МИ СЕ ОСТАВУРААТ БИДЕЈЌИ ИМАМ ПОНЕКОГАШ И КОШМАРИ.
Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 15:56 |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malecka si ke porasnes .....poleka
![]() |
|
![]() |
|
loptica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Ne mi se ostvaruvat, ama ako gi tumacam kako simboli, cesto se ostvaruva.
|
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
![]() |
|
chaat ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 17 |
KOGA KE RAZMISLAM POSUSTINSKI DA,ZATOA I SEKOMU VELAM "SONISATA DA TI STANAT STVARNOST"
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja sum decko od sonistata na sekoe zensko
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....НЕ ДАЈ БОЖЕ..
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Jas ne sonuvam...
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
уште и прашувате - во петокот ми сони на сон убава торта.во саботата ми текна дека на жена ми и е роденден в недела, па отидов и купив истата таква торта како од сонот. да не верува човек - нели?
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Samo losite
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
не |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ne "sonuvam" !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
DA
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Да....скоро сите...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
zavisi kakvi sonovi
![]() ![]() Sonovite sto gi sonuvam dodeka spijam... ne mi se ostvaril do sega ni eden... bas taka kako sto sum go sonuvala... a drugite sonovi... do sega samo eden ne sum mozela da go ostvaram ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |