|
Каролина Гочева |
Внеси реплика | страница <12345 23> |
Автор | ||
beticka
Група Регистриран: 08.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas mi e milo sto nekoj ja otvori ovaa tema karolincevo nase izgubi mnogu posle onie ladni izjavi za toska ,ja vidovte li vcera isvirkana... publikata si go stori onasto go mislese! taa so tose nemoze nikogas pa duri i po negovata smrt toj ke bide sekogas pred nea!
|
||
betty
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ama Karolina e dobra, i navivam za nea...
....Bravo Karolina,samo napred..... ....karolina si e ok devojka......itn,itn.... ova e samo del od nekoi postovi na nekogo...(ke se prepoznaat) na nekoj drug podforum.....pozdrav.. |
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога ја исвиркале? каде? |
||
macedonian1
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas toa sum go propustil ,a bas ke si napravev kef da go videv |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како прво Каролинка никад не сум ја сакала...добро имало некои песни нејзини што ми се свиѓале ама на сурат увек ми била ладна, остај тоа и гадна. Срам да и е и нека и служи н ачест тоа што го направила со песната...да се немало ич чуства-ГЛУПАЧА!!!! Иначе остај тоа ради нејзиното понашање немала ни еден успешен концерт...УВЕК СЕ КЛАТЕЛА КО ЗДРВЕНА МАРИЈА... лееејјј луѓе да ја начекам негде да ја претепам, мамицат д аи ја...уфф!!! се тргам од темава...не доликува вака да пишувам.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
beticka
Група Регистриран: 08.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa vcera -snosti ja isvirkaa dodeka zboruvase so taa voditelkata pozadi zad scenata publikata ja isvirka i koga taa peese site vikaa tose ,tose , zatoa voditelkata rece kako bozem site ke ve skrsam koga ke izlezam na scena bla ,bla, i taa znaese zosto svirkkat, a karolinceto se izgubi siroto!
|
||
betty
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
U recnik do poimot BITCH stoi nejzina slika
|
||
|
||
macedonian1
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izgleda recnicite sme gi kupuvale od isto mesto |
||
Лука
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Karolina je zakon!
Trebalo bi da ste srecni jer je ona vasa pjevacica pjeva bolje od svih pjevaca iz ex-yu!!! |
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а кој вика дека не пее добро? баш затоа што пее добро не ја личи да се понаша така. |
||
Лука
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E pa ne znam stvarno kako se ponasa
Nama ovamo je dobra |
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Brate Luka, neznaenjeto e blagoslov...neli?
|
||
|
||
Lencee
Нов член Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
komentarite za Karolina se nepotrebni .
Taa bese vo vrska so sinot na Arkan .Sto mislite zosto?
Bidejki e mnogu dobar i ubav...ha ha ha!
|
||
ltltltlt
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tocno e neznae da igra ili tancuva na scena,nema dobar odnos so poblika ili kon publikata ... no site mora da priznaete: ubava,zgodna,prekrasen glas,i sto e najvazno nasanajdobra pejacka
Na krajot na kraistata edinstvena koja ne glumese ludilo po smrtta na tose!!!so po realen da ne bese marijan stojanovski koj mu zaviduvase na tose a na gorbot glumese ludilo!!!samo ona bese realana!kaza so mislese no ne glumese ludilo!!!
|
||
Внеси реплика | страница <12345 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |