|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 8586878889 217> |
Автор | |
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Morihei Ueshiba
Tvorecot na tradicionalnoto Aikido .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tina Turner ... demek brendot go stvoril mazot i Ajk ... jaka zenska ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доктор Менгеле. |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SNEG Utrovo me razbudija decava srekni i veseli, padnal sneg... Za moment niz prozorecot navistina imase ubave gletka, uste nikoj na ulica, sve pokrieno so tenka snezna pokrivka i se setiv na detskite godini, so mnogu sneg... Ne znam dali postoi nekoj drug sto ne go saka snegot osven mene. Dosega nikoj ne mi rekol deka ne go saka. Snegot za mene e samo stud, mrazevi, izmerznati noze i prsti na racete koi bolat dodeka da dojdat do normalna temperatura, mokri corapi, a koga snegot ke pocne da se topi, pa ke se raskasavi, pa ulici so voda, kal.... Edinstveno go sakav snegot navecer koga pagja, a jas si sedam doma na toplo i gledam od prozor. |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Butel......ti toa kako mene da me opishuvashe....
Eve INDIVIDUA broj 2 koja ne go saka snegot...osven onaka kako shto opisha vo poslednata rechenica,ili nekade na planina.... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema niso poubavo od sneg koga pagja
so snegot doagjat i momenti koi nemozat da se dolovat koga nema sneg bi mozel da pisuvam mnogu no nema potreba (uste tri ENTERi za genijalceto) |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ох, блазеси ви, јас сум пукната за снег, ама во Германијава (иако јас сум на север!!!) веќе две години нема паднато асален снег. И цело време времето е горе-долу исто: ладно и влажно, во лето е зелено, во зима не, ама цело време иста или скоро иста температура. Во МК барем е интересно: летото е лето, а зимата - со снег! |
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро, ме утеши
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sikter od tuka snegadzii
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAVISTINA E UBO DA SI MRDNAT
NO PAZI DA NE TE OTKRIJAT I OBLEZENAT KAKO PERSONA GRATIS |
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JOAN MIRO(HUAN MIRO).....ovoj izgleda kako mrdnat,ama daleku e od mrdnat. Ne bi mi smetalo ,ama voopshto da go imam doma-obesen,kako persona grata, no najdobro bi bilo(kako anakin vika)-PERSONA-GRATIS!!! Изменето од mamma - 12.Ноември.2007 во 14:29 |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamma, dokolku ne ti se uklapa vo ambientot, slobodno prati go kaj mene,gratis se razbira!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za tebe..bluebell...eve eden Jackson Pollock-gratis sekako... Ke mu najdesh mesto,duri i nemora da ti se uklapa vo ambientot Изменето од mamma - 12.Ноември.2007 во 13:42 |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala mnogu mamma, shtom s gratis ke se najde mesto za nego!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Внеси реплика | страница <1 8586878889 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |