|
Како да ја вратиш саканата личност? |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |||
SABINA
Група Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Ноември.2007 во 16:49 |
||
e kako?gresev priznavam,e taka sea :bev so nego letoska bese se super ,no on pocna da seta da nemA vreme za mene ,i jas go storiv istoto no jas mislev deka on setase on bil na rabota i bil praten da odnese nekoi raboti niz makedonija ja so mojata glupava glava pocnav da si mislam deka on ima druga i razni razni gluposti ama toa se bilo greska a on celo vreme mi kazuva vo sto e rabotata sto ne izleguvame .i jas ne go veruvav i mu raskinav i si fativ decko za inat no posle nekoe vreme doznav za se i
POMOGNETE MI DAJTE IDEA KAKO DA SE SMIRAM SO NEGO NE MI ODGOVARA NA PORAKI,NA NIKOJ SLUCAJ
|
|||
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za sledniot pat.......... DVAPATI MERI EDNAS SECI...........
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ubij go i odnesi si go doma, stai go u zamrznuvac i ke si go imas kolku sakas
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...bolji si od mene covece....ti davam raka..
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
[
POMOGNETE MI DAJTE IDEA KAKO DA SE SMIRAM SO NEGO NE MI ODGOVARA NA PORAKI,NA NIKOJ SLUCAJ [/QUOTE]
...a da go promenis brojot..!.probaj porakite prakaj gi na drug broj..sigurno ke ti se javi..!!!GARANT..
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
iiii...dojdov u iskusenie da i go dadam mojot broj...
|
|||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za da ja utesis???????Znaev deka otsekogas ti si bil zrtva tuka na forumov, segde se podmetnuvas dusicka
|
|||
macedonian1
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zenska vaka vazni raboti ne se resavvat po poraki ili tel razgovor. oCI VO OCI me sfakas neli?? |
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ama ne me razbiras, zosto da go ubie covekot ? |
|||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Te razbiram jas dobro ........zatoa i rekov deka si zrtva dusicke.....ke se zrtvuvas za da go sapasis covekot sega iako ti go dade predlogot za ubistvo
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa ja se salev, a ona ozbilno svati... - A be daj go vamu nozot ma !... - A mori ostaj toa kiselinata !...leleee... - Dobro, ostaj ja ke go utepam, ti ke se povredis samata !...do koga samo ke pomagam...eeee...
|
|||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Te obozavam!!!! Nikoj ne me smee kako tebe
|
|||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сабина, очигледно на вашата екс. врска и недостигало комуникација, доверба, искрена љубов итн. Проблемите не се решаваат со "за инат фаќање друг дечко". Што е со чувствата на новиот дечко? Зарем не е тоа негова злоупотреба?
Што ако бившиот ти се врати и потоа овој новиов отвори тема "Како да се заштитам од женски што ме злоупотребуваат за некакви си освети кон бившиот"?
Кој ќе биде твојот коментар на таа тема?
Немој да пробуваш со вуду да го враќаш, тоа не пали. Подобро размисли што си направила во старата врска (и искарај се пред огледало), и гледај тоа да не ти се повтори во новата врска, ако сеуште си во врска со тој.
Извини што бев малку строг, ама бев искрен
Поздрав!
|
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
loptica
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Verovatno e mnogu ljut, povreden...
Ne znam kolku bila golema vasata ljubov, sto custvuval deckoto.... Taka da ne mozam mnogu da ti kazam... Odgovorot lezi vo tebe, bidi kreativna, bidi kreativna barem za tolku da go frlis mamka za razgovor...a posle sama ke vidis da li ima nada ili ne. BORI SE. Ti posakuvam mnogu sreka i pisi ni sto se slucilo. |
|||
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|||
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |