![]() |
|
Дали имате симпатија? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 21> |
Автор | |
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 10.Ноември.2007 во 22:06 |
JAS IMAM! |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
ee i jas imam???????????????????
|
|
![]() |
|
The wolf ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
da imam ,samiot na sebe sum si simpaticen!!!
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Epa kupi si ogledalo
![]() |
|
![]() |
|
The wolf ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Немам потреба од огледало ,си верувам на себе си..а другите можат да мислат што сакаат,и дека сум грд и дека сум луд..
![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Jas nemam!ne ni sakam da imam!
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
sim-pa,sim-pa,sipatija si tiiiii simpatija si moje mladosti,
i tiho tiho tiho sviraj miiii tu serenadu nase ljubaviiiii
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Имам, имам, имам
јееееееееееее, конечно имам и јас ![]() ама таа личност е МНОГУ забранета за мене |
|
![]() |
|
![]() |
|
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
oti MNOGU zabraneta?
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
zsh mona e zabraneta
imam jas ama ne e zabraneta samo alapacine da ne me izdadat
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
за жал забранета е, затоа не смеам да се занесувам многу
![]() штета, секогаш тие што не покажуват интерес кон мене, јас покажувам кон нив ,,,секогаш е така ![]() добро, битно е дека си имам симпатија ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Vo ljubovta...ako e vistinska-nishto ne e zabraneto!!
|
|
![]() |
|
JASNA27 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
zarem na tvoi godini?!
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |