IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Индивидуи на изминатите 2 милениуми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Индивидуи на изминатите 2 милениуми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8586878889 217>
Автор
Порака
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 21:56
Morihei Ueshiba

Tvorecot na tradicionalnoto Aikido .
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 00:26

Tina Turner ...

demek brendot go stvoril mazot i Ajk ...

jaka zenska ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 02:31

Доктор Менгеле.

Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 10:06

SNEG

Utrovo me razbudija decava srekni i veseli, padnal sneg...

Za moment niz prozorecot navistina imase ubave gletka, uste nikoj na ulica, sve pokrieno so tenka snezna pokrivka i se setiv na detskite godini, so mnogu sneg...

Ne znam dali postoi nekoj drug sto ne go saka snegot osven mene. Dosega nikoj ne mi rekol deka ne go saka.

Snegot za mene e samo stud, mrazevi, izmerznati noze i prsti na racete koi bolat dodeka da dojdat do normalna temperatura, mokri corapi, a koga snegot ke pocne da se topi, pa ke se raskasavi, pa ulici so voda, kal....

Edinstveno go sakav snegot navecer koga pagja, a jas si sedam doma na toplo i gledam od prozor.
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 11:28
Butel......ti toa kako mene da me opishuvashe....
Eve INDIVIDUA broj 2 koja ne go saka snegot...osven onaka kako shto
opisha vo poslednata rechenica,ili nekade na planina....

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 11:47
nema niso poubavo od sneg koga pagja

so snegot doagjat i momenti
koi nemozat da se dolovat koga nema sneg
bi mozel da pisuvam mnogu
no nema potreba

(uste tri ENTERi za genijalceto)голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
chuchuliga Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2006
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај chuchuliga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 14:08

Ох, блазеси ви, јас сум пукната за снег, ама во Германијава (иако јас сум на север!!!) веќе две години нема паднато асален снег. И цело време времето е горе-долу исто: ладно и влажно, во лето е зелено, во зима не, ама цело време иста или скоро иста температура. Во МК барем е интересно: летото е лето, а зимата - со снег!среќа

Кон врв
chuchuliga Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2006
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај chuchuliga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 14:15
добро, ме утеши голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 14:30
sikter od tuka snegadziiголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 14:49
NAVISTINA E UBO DA SI MRDNAT
NO PAZI DA NE TE OTKRIJAT I OBLEZENAT KAKO PERSONA GRATIS

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 12:47

JOAN MIRO(HUAN MIRO).....ovoj izgleda kako mrdnat,ama daleku e od mrdnat.
Ne bi mi smetalo ,ama  voopshto da go imam doma-obesen,kako persona grata,
no najdobro bi bilo(kako anakin vika)-PERSONA-GRATIS!!!

Изменето од mamma - 12.Ноември.2007 во 14:29

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 12:54
mamma, dokolku ne ti se uklapa vo ambientot, slobodno prati go kaj mene,gratis se razbira!голема%20насмевка
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 13:23

Za tebe..bluebell...eve eden Jackson Pollock-gratis sekako...
Ke mu najdesh mesto,duri i nemora da ti se uklapa vo ambientotголема%20насмевка

Изменето од mamma - 12.Ноември.2007 во 13:42

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 13:35
fala mnogu mamma, shtom s gratis ke se najde mesto za nego!голема%20насмевка
always look on the bright side of the life!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8586878889 217>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.