|
Последна книга што ја купив... |
Внеси реплика | страница <1 45678 21> |
Автор | |
The wolf
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ustvari ve izlazav vcera ja kupiv "Site lica na smrtta"od Petre M Andreevski!
RIP |
|
pero
Нов член Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UBAVICATA I MARODEROT OD BOZIN PAVLOVSKI
|
|
Mir i ljubov
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Alhemicarot
|
|
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas ne sum kupil kniga!
|
|
suzana03
Нов член Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dragi forumci, dolgo vreme ja baram knigata ,,O, ugledanju na Hrista,, od Toma Kempiski.Ako znae nekoj kade da ja najdam, neka mi kaze. Blagodaram
|
|
suzana
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.knjizara.co.yu/knjige/
Probaj tuka....moze ke se najde neshto ako vo momentot nema,lesno se naodja...citaj Изменето од mamma - 15.Ноември.2007 во 12:31 |
|
suzana03
Нов член Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Probav i sega chekam odgovor.
fala ti mamma
Pozdrav
|
|
suzana
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај мене има деновиве саем на книгата . И покрај тоа што цените се скоро редовни што не е обичај кога е во прашање саем, голем број издавачи се присутни па понудата е убава . Денес се вратив дома со неколку книги ...и интересно...мегу другите и Галебот Џонатан Ливингстон и Кој ми го дрпна сирењето книги кои по незнам кој пат ги купувам за да ги поклонам . Ако воопшто има некој кој не ги прочитал ....Галебот посебно...да не пропушти . Овојпат е наменета за син ми. А онаа со сирењето :) овој пат за еден форумџија .
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас слушнав за то Делфин. но рабрав дека цените биле дури 70% пониски па дури и посакав да дојдам викаш исти се а?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Dzirkachot"-Aleksandar Prokopiev
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако е поради цените секако не доаѓај ...споредбата ја правам во однос на Саемот на книгата во Ск ...далеку различно...ако некој наслов конкретно те интересира слободно кажи ке проверам .
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај ке видам во списокот на книги што треба да ги купам па ке те информирам. фала ти многу.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПОСЛЕДНАТА ШТО ЈА КУПИВ...ЈА ПОДАРИВ!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej stvarno vo veles ima saem... bash preeska kupiv edna kniga za podarok... Evgenija Grande od Onore De Balzak...
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |